Roxana Ciuhulescu - Prima vacanta la mare alaturi de fiica ei

Publicat pe

Roxana Ciuhulescu a petrecut 8 zile de vis in Antalya alaturi de fiica ei, Ana Cleopatra.

Impreuna cu sotul ei si cu Iulian, baietelul lui din prima casatorie, prezentatoarea emisiunii Pro Motor s-a bucurat de prima vacanta petrecuta alaturi de cea mica.

Roxana Ciuhulescu, Ana Cleopatra

Daca baietii au incercat jet-sky-ul, plimbatul cu banana sau paraseilingul, Roxana si Ana Cleopatra au gasit alte activitati, potrivite pentru ele: s-au plimbat cu barca cu motor, au facut plaja si s-au jucat in nisip.

Roxana Ciuhulescu, Ana Cleopatra

Cea mica s-a purtat exemplar si s-a bucurat din plin de sejurul din Antalya, in care s-a balacit toata ziua. „Am observat ca este innebunita dupa mare, dupa apa in general', declara Roxana.

Roxana Ciuhulescu, Ana Cleopatra

Dupa vacanta din Turcia, Roxana a ales sa petreaca un week-end la Paris, unde a vazut concertul trupei U2. „Ca sa inchei vacanta cum se cuvine, mi-am facut de cap, si 2 zile am cu fetele la un concert de exceptie, la Paris. Toate suntem fan U2, asa ca ne-am simtit grozav la concertul lor.', spune Roxana.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter