De ce a participat Roxana Ghiță la Survivor. Nu a făcut-o pentru bani: mama ei este angajată la Guvern

Publicat pe

Roxana Ghiță, Războinica după care i s-au aprins călcâiele lui Jador, este una dintre cele mai puternice concurente de la Survivor, dar, cu toate acestea, a fost eliminată aseară. Roxana vine dintr-o familie bună, mama ei e angajată la Guvern și are iubit, așa că șansele lui Jador la inima ei tind spre zero.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Roxama Ghiță de la Survivor a fost o concurentă de temut pentru cei din echipa Faimoșilor, dar și preferata publicului. Roșcata este o fată cuminte, care provine dintr-o familie foarte bună, cu mulți bani, iar părinții ei au funcții înalte.

De ce a participat Roxana Ghiță la Survivor. Nu a făcut-o pentru bani: mama ei este angajată la GuvernDe ce a participat Roxana Ghiță la Survivor. Nu a făcut-o pentru bani: mama ei este angajată la Guvern

Potrivit wowbiz, Roxana Ghiță are 22 de ani și este fiica unei înalt-funcționare din Guvernul României. Luminița, mama fetei, este director la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor de câțiva ani buni.

Conform declarației de avere, Luminița Ghiță deține 4 imobile și două terenuri, bani în bancă suficienți și un salariu bun de funcționar public. Tatăl Roxanei este acționar la două societăți care se ocupă de proiecte de climatizare pentru marile centre comerciale din Capitală.

Citește și:

Când se difuzează Survivor. Kanal D a schimbat programul TV

Culiță Sterp de la Survivor va fi tată de fată. Cum se simte iubita însărcinată

Jador și Simona Hapciuc de la Survivor formează un cuplu? Dezvăluiri neașteptate

Roxana a moștenit pasiunea pentru sport de la tatăl ei iar în prezent este instructor de fitness în Anglia, acolo unde urmează cursuri de performană a Sportului și Coaching. Războinica are însă și alte calități în afară de sport. În liceu a fost olimpică la matematică, dar a decis să-și urmeze o altă mare pasiune, pictura.

Roxana Ghiță a intrat la Facultatea de Arte Plastice, secția Pictură, facultate pe care a abandonat-o pentru a pleca în Marea Britanie. Roxana Ghiță a practicat, de-a lungul anilor: rugby, înot, tenis, kickboxing, baschet și schi.

Cum o descrie mama pe Roxana Ghiță de la Survivor

'Roxana e o fată puternică. Și-a descoperit singură această pasiune pentru sport. E determinată. Când își dorește cu adevărat ceva, se concentrează foarte mult pe acel lucru, își dozează efortul și energia pentru a-și atinge obiectivul.

A făcut doi ani Școala de Arte București. Profesoara din liceu mi-a spus că are talent. În clasa a XI-a s-a decis să dea la Arte',a povestit mama Roxanei Ghiță într-un intreviu pentru Kanal D.

De ce participă Roxana Ghiță la Survivor

Roxana Ghiță a explicat că participă la Survivor pentru a-și dovedi atât ei, cât și celor din jur, cât este de puternică. De asemenea, vrea să transmită mesajul că sensibilitatea și emotivitatea nu ar trebui privite ca slăbiciuni.

„Îmi doresc foarte tare să îmi dovedesc mie, dar și celor din jurul meu, că sunt o persoană puternică și că sensibilitatea, emotivitatea nu sunt slăbiciuni.

Dincolo de partea sportivă, consider că experiența Survivor România va fi o detoxifiere a corpului și a spiritului și o meditație incredibilă', a spus Roxana Ghiță de la Survivor.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă