Roxana Iliescu - A retrait alaturi de fiica ei, Teresa, experienta de cercetas

Publicat pe

Inceputul acestei saptamani a fost pentru Roxana Iliescu unul plin de emotii. Fata ei cea mare, Teresa, a participat la primul ei camp de cercetasi, in calitate de proaspat "lupisor"(categoria cea mai mica de varsta).

Roxana Iliescu, Teresa, VanessaIar acesta nu a fost un simplu camp national ci prima Jamboree internationala tinuta in Romania dupa 70 de ani de pauza. Cu 1300 de cercetasi veniti din peste 10 tari.

Partea interesanta abia acum urmeaza: Teresa este a doua generatie de cercetasi a familiei Iliescu, realizatoarea B1tv fiind in timpul liceului una dintre primele cercetase ale Romaniei:

Viata de cercetas mi-a sedimentat pe viata valorile capatate in familie.”, marturiseste Roxana.” Mi se pare forma de educatie extrascolara cea mai benefica pentru copii si adolescenti. Invata sa aiba incredere in ei, sa poata face echipa cu oricine, sa respecte natura, universul si divinitatea, oricare ar fi aceea. A fost extrem de emotionant pentru mine sa retraiesc pentru o zi viata de cercetas, sa particip la prima Jamboree din viata mea si….sa predau stafeta fiicei mele.”

Si pentru ca Teresa a primit una dintre camasile Roxanei de cercetas, Vanessa a vrut sa poarte cravata, si ea datand din anii ’90.

 

 

Roxana Iliescu, Vanessa, Teresa

Alaturi de Teresa, la ceremonia de premiere a lupisorilor a fost tatal ei, Nicola, dar si fiul acestuia din Italia, Matteo, care a fost asa incantat de jamboreea din Romania incat vrea neaparat sa se inscrie si el la cercetasi.

„Mi s-a intamplat si un lucru amuzant. Au venit la mine fascinati cercetasii francezi, convinsi ca sunt din Franta. Aveam o camasa de-a lor din 1992, pentru ca se obisnuieste sa faci schimb de camasi la sfarsitul campului. Si mi-au admirat-o pe toate partile, pentru ca putini dintre ei mai aveau asa ceva, uniforma schimbandu-se intre timp…”

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter