Roxana Iliescu debutează în cinema ca o Regină, în animaţia Justin şi cavalerii

Publicat pe

Din 4 octombrie, odată cu premiera animaţiei Justin şi cavalerii în România, Roxana Iliescu debutează pe marile ecrane în interpretarea frumoasei şi carismaticei Regine a unui regat măreţ, numai în cinematografe.

Roxana Iliescu

 

Frumoasa Regină (Roxana Iliescu) a suferit teribil după moartea Regelui său iubit şi a fost marcată definitiv de acestă întâmplare. Aşa se face că pentru a preveni tragediile din Regatul său, Regina şi consilierul ei au decis să scoată în afara legii cavalerii.  Rămas complet fără aparare, Regatul ei se găseşte în mare pericol atunci când maleficul Heraclio se întoarce.

J3_Gran_Queen_castle

 

O poveste animată despre prietenie, onoare şi curaj Justin şi cavalerii urmăreşte un băiat în aventura sa de a deveni Cavaler.

QUEEN_high_res

Justin (Freddie Highmore) locuieşte într-un regat în care birocraţii conduc, iar cavalerii au fost alungaţi. Mai presus de orice, visul lui este să devină un cavaler neînfricat, exact ca bunicul său. Cu toate acestea, tatăl are cu totul alte planuri rezervate pentru el şi vrea ca Justin să-i calce pe urme şi să devină avocat.

După o discuţie plină de inspiraţie cu bunica lui şi o despărţire înduioşătoare de iubită, Justin porneşte în căutarea drumului său către împlinirea celui mai arzător vis. De-a lungul călătoriei o va cunoaşte pe frumoasa şi rebela Talia (Saoirse Ronan), pe vrăjitorul Melquiades (David Walliams) şi pe arătosul Sir Clorex (Antonio Banderas).

Deşi, aparent, nu are calităţile necesare unui adevărat cavaler, Justin trebuie să îşi apere familia şi regatul de crunta răzbunare a lui Sir Heraclio (Mark Strong) şi a armatei sale de cavaleri alungaţi şi hotărâţi să distrugă totul în cale.

Dacă distribuţia internaţională a animaţiei Justin şi cavalerii reuneşte nume precum Antonio Banderas, Saoirse Ronan, Mark Strong si Rupert Everett, versiunea în limba română promite să aducă pe marile ecrane unele dintre cele mai îndrăgite nume din showbiz.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter