Roxana Ionescu, pregătită să fie mamă, la doi ani de când a pierdut sarcina: "Doi copii vrem!"

Publicat pe

Roxana Ionescu se simte pregătită să fie mamă, la doi ani de la tragedia din 2019, când a pierdut o sarcină de șase luni. Roxana își dorește doi copii și spune că singurul lucru care îi lipsește, acum, este bucuria pe care o aduce în casă un copil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Roxana Ionescu a traversat o perioadă extrem de grea, după ce în 2019 a pierdut o sarcină avansată. Mai avea doar trei luni până să-și strângă bebelușul în brațe, dar n-a fost să fie. Roxana și soțul ei, Tinu Vidaicu, au suferit enorm, dar acum sunt pregătiți să încerce din nou să aibă un copil.

Roxana Ionescu, pregătită să fie mamă, la doi ani de când a pierdut sarcina: "Doi copii vrem!"Roxana Ionescu, pregătită să fie mamă, la doi ani de când a pierdut sarcina: "Doi copii vrem!"

„Îmi doresc să umplem această casă cu bucurie și să fim mai mulți. Asta îmi doresc. Ăsta ar fi singurul lucru pe care nu îl avem în acest moment. Doi copii vrem noi, nu contează ce vor fi, să fie sănătoși și atât.', a declarat Roxana Ionescu în cadrul emisiunii „Teo Show'.

Citește și: Ana Porgras suferă că a fost votată de Jador, la Survivor.„Aveam șanse să ajung în finală’

Citește și: În ce relații a rămas Jador cu Zanni, după Survivor:'De acasă s-a înțeles că…'

Citește și: Cum și-a cunoscut Tania Popa soțul cu 11 ani mai tânăr:„Ne-am căsătorit după o săptămână

„A fost o pierdere imensă'

Roxana Ionescu a povestit la Kanal D și despre pierderea sarcinii, iar experiențele dure prin care a trecut de-a lungul vieții au învățat-o să vadă prima parte a paharului.

„Problema cu bebe… A fost o pierdere imensă. A trecut, a fost urât, a fost greu, dar momentele grele în viață te întăresc, îți întăresc relația, încrederea în cel de lângă tine. În acele momente vezi că ești lângă un om puternic, lângă un om pe care te poți baza.

Eu asta am simțit în momentele alea. În fiecare secundă și în fiecare minut el a fost acolo și nu m-a lăsat deloc să pic. Nu îmi imaginam că e atât de puternic cum a fost în acele momente (n.r. – Tinu Vidaicu). Mi se pare că tot ce ni se întâmplă în viață se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător.', a mai spus Roxana Ionescu.

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe”

În urmă cu doi ani, Tinu Vidaicu a anunțat pe rețelele de socializare că Roxana a pierdut sarcina.

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou.

Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă', a explicat Tinu Vidaicu la momentul respectiv.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter