Roxana Ionescu, prima imagine cu burtica de gravidă. "Mama Natură" va avea un băiețel

Publicat pe

„Mama Natură”, așa cum era cunoscută în showbiz pentru formele ei planturoase, va deveni cu adevărat mamă anul acesta. Roxana Ionescu a postat prima imagine cu burtica de gravidă, alături de un mesaj emoționant pentru copilul ei.

Recent, vestea că „Mama Natură” (poreclă pe care a primit-o pentru formele ei voluptuoase) va avea un copil a explodat a făcut înconjurul presei mondene, fosta vedetă de televiziune fiind încă una dintre preferatele publicului. Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, iubitul ei, au făcut marele anunț la petrecera pe care au dat-o, la finele lunii aprilie, în Timişoara, dar confirmarea a venit abia ieri, când viitoarea mămică a scris un mesaj emoționant pe contul ei de socializare, unde a postat și prima fotografie în care burtica ei este vizibilă:

„Îmi doresc fim înțelepți, mai înțelegători, mai buni. Îmi doresc fim versiunea cea mai bună a noastră pentru el.
Suntem recunoscători pentru experiența care ne așteaptă. A fi părinții băiețelului nostru ne da curaj și mai multă determinare în a crea un viitor mai frumos în care el crească.
Până de curând, am crezut există niște limite ale inimii, dar înțeleg acum iubirea este întradevăr infinită.
La începutul acestui an, iubirea a căpătat o altă semnificație, una mai profundă”.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu nu sunt căsătoriți

S-au căsătorit în secret sau nu s-au căsătorit? Asta era întrebarea care stătea pe buzele tuturor în ultima perioadă. Chiar dacă au avut relație cu urcușuri și coborâșuri, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au reușit să treacă peste orice problemă care a stat în calea fericirii lor.

Cât despre căsătorie, vedeta ne-a mărturisit că nu a avut loc și atunci când se va întâmpla cu siguranță va anunța, fiind un moment foarte frumos pe care nu ar putea să-l ascundă. „Nu sunt verighete. Nu ne-am căsătorit în secret, nu știu de ce aș face asta. De ce să mă ascund? Nu știu de unde a ieșit toată chestia asta. În direcția aceea ne îndreptăm (n.r. – spre căsătorie). Discutăm, dar nu s-a stabilit, când o să fie nu o să mă feresc”, a declarat Roxana Ionescu, în exclusivitate, pentru Revista VIVA!.

Roxana Ionescu, prima imagine cu burtica de gravidă. "Mama Natură" va avea un băiețelRoxana Ionescu, prima imagine cu burtica de gravidă. "Mama Natură" va avea un băiețel

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter