Roxana Mihalache, viitoarea soţie a lui Radu Mazăre, dă DETALII despre viaţa la închisoare a fostului primar

Publicat pe

Se apropie ziua cea mare pentru Radu Mazăre şi Roxana Mihalache, femeia care îi este alături, la bine, dar mai ales la greu, de peste 15 ani. Aflat la închisoare, fostul primar al Constanţei se va căsători în prima jumătate a lunii iulie, iar până atunci şi-a găsit diverse ocupaţii pentru a umple timpul petrecut la Penitenciarul Rahova.

Roxana Mihalache, viitoarea soţie a lui Radu Mazăre, dă DETALII despre viaţa la închisoare a fostului primarRoxana Mihalache, viitoarea soţie a lui Radu Mazăre, dă DETALII despre viaţa la închisoare a fostului primar

Viitoarea soţie a lui Radu Mazăre, Roxana Mihalache, l-a vizitat, acum două zile, pe fostul edil al Constanței, la Penitenciarul Rahova. La ieșire, aceasta a declarat că lui Mazăre i-a fost aprobată cererea de a-și petrece ziua de naștere, care este pe 5 iulie, alături de familie. Femeia care este alături de Mazăre de peste 15 ani s-a întors din Madagascar pentru a pregăti nunta ce va avea loc în această lună.

Roxana a dezvăluit și cu ce se ocupă Radu Mazăre în spatele gratiilor, la atelierul de croitorie.

„Face aceleași lucruri în fiecare zi, că astea sunt condițiile. E bine. Face sport cât poate să facă. Iese într-o curte, merge, face exerciții. Da, a fost aprobată cererea și ziua lui o să ne-o petrecem împreună, la masă. Nu este o perioadă ușoară, dar ce să fac. (…) Nu știu dacă neapărat el croiește, însă știu că trage la mașină și calcă cearceafuri, fețe de pernă, de astea au probabil nevoie', a spus Roxana Mihalache, potrivit stiripesurse.ro.

Viitoarea soție a lui Mazăre a confirmat că ea și Radu vor fi nașii unui alt cuplu care se va căsători în penitenciar, dacă li se va permite acest lucru.

'Așa am spus (că vom cununa celălalt cuplu din penitenciar – n.r.), dar să vedem cum va fi procedura pe mai departe, pentru că nu știu dacă ceilalți au reușit să-și depună documentele, să poată să fie în aceeași zi. Dacă va fi în altă zi, iar nu știu dacă se poate face lucrul ăsta. Radu arată bine, e ok. S-a îngrășat un pic față de cum era înainte, dar în condițiile normale. Se mai uită la televizor, dar nu foarte mult. Mai mult citește…”, a spus Roxana Mihalache.

Roxana a mers, vineri, la Primăria Sectorului 5 pentru a depune dosarul pentru cununia civilă, care ar urma să aibă loc pe 10 iulie.

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter