Roxana Vancea are o sarcină cu probleme: „O să nasc mai devreme”

Publicat pe

Gravidă în patru luni, Roxana Vancea a dezvăluit că are probleme probleme cu sarcina și va naște înainte de termen. Fostei asistente TV i s-a interzis să facă sport cel puțin 3 săptămâni, însă chiar și așa există riscuri mari să nască mai devreme decât trebuie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În primele patru luni de sarcină, Roxana Vancea s-a îngrășat doar un kilogram, chiar dacă nu mai are voie să facă sport. Viitoarea mămică nu-și dorește decât să aibă un copil sănătos și este convinsă că își va redobândi silueta după ce naște, mai cu seamă că este o împătimită a sportului și a unui regim alimentar sănătos.

Roxana Vancea are o sarcină cu probleme: „O să nasc mai devreme'Roxana Vancea are o sarcină cu probleme: „O să nasc mai devreme'

„N-am reușit să pun decât un kilogram. Mă simt foarte bine. (…) Medicul mi-a interzis să fac sport o perioadă. Când m-am dus la control mi-a zis: 'Trebuie să faci o pauză de vreo 3 săptămâni'.

Mi-a explicat că o să nasc mai devreme, că e colul scurt … cică majoritatea femeilor pățesc asta. M-am și antrenat ca nebuna în perioada asta, că n-aveam de unde să știu', a declarat Roxana Vancea într-o emisiune TV.

Roxana și soțul ei și-au dorit foarte mult un copil, mai ales că în casa lor a fost tot timpul prezent băiețelul lui Dragoș dintr-o relație anterioară. Fostei asistente TV i-au plăcut tot timpul copiii, însă timpul petrecut cu micuțul Milan a făcut-o să-și dorească și mai mult să fie mamă.

Citește și: Silviu Prigoană, acuzații dure la adresa Adrianei Bahmuțeanu:„Îi denigra pe copii de față cu ei, e inuman!

Citește și: Pilotul Adrian Cernea, campion național de raliu, a murit.Mașina sa a fost prinsă de o viitură

Citește și: Fiul Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf, reacție tranșantă:„Cât sunt eu în viață, mama cu tata nu vor divorța

Căsătorită din 2019, Roxana îți dorea foarte mult să fie mamă, mai cu seamă că s-a obișnuit în acest rol datorită fiului soțului ei, Dragoș. Roxana va aduce pe lume un Scorpion sau un Săgetător pentru că va naște spre sfârșitul anului, dacă totul decurge ca la carte.

„Noi ne doream. Am vorbit prima dată și cu Milan, să fim siguri că și el își dorește un mic intrus în familie. Dragoș a făcut un an pauză de la suplimentele pe care le lua el.

După ce a făcut asta am zis să ne apucăm. Auzeam de la prietenele mele că un an, un an jumătate aștepți. El făcea mișto de mine, zicea: 'La mine-i punct ochit, punct lovit'. Așa a fost. În prima lună mi-am făcut testul și gata', a povestit Roxana.

Cum și-a anunțat familia că e însărcinată

Roxana Vancea a dezvăluit că va naște un băiețel și a ales deja numele pentru el, Ayan. Numele frățiorului său a fost pus chiar de către Milan, copilul soțului ei, cel de care Roxana Vancea e foarte atașat și pe care îl consideră băiatul ei. Milan a fost și cel care i-a anunțat pe părinții Roxanei că vor avea un nepoțel.

‘L-am trimis pe Milan să le spună și nimeni nu înțelegea nimic. Pentru că nu știa să spună nici frățior, nici surioară. ‘Vine barza?’, îl întreabă tatăl meu. ‘Da o să vină barza’, spune Milan. Așa i-am anunțat pe ei. Oricum se așteptau pentru că noi le-am spus că ne gândim la treaba asta.

Am vorbit înainte cu Milan înainte să ne apucăm, să fim siguri că și el își dorește un frățior sau o surioară. Și el concepea doar un frățior. Și îi spuneam că există posibilitatea să fie o surioară, dar am zis că vedem noi cum o dregem până atunci. Important e că mai vrei pe cineva în casă!’, a declarat Roxana Vancea la Măruță.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter