Ruby este disperată fiindcă nu se mai poate opri din slăbit: "Sunt foarte schiloadă!"

Publicat pe

În timp ce majoritatea doamnelor și a domnișoarelor  au probleme, în general, cu greutatea excedentară, Ruby este preocupată de…

Ruby este disperată fiindcă nu se mai poate opri din slăbit: "Sunt foarte schiloadă!"Ruby este disperată fiindcă nu se mai poate opri din slăbit: "Sunt foarte schiloadă!"

kilogramele în minus, artista fiind disperată fiindcă nu se mai poate opri din slăbit!

Chiar dacă nu are înălțimea unui fotomodel, Ruby, la 1,64 m, a avut dintotdeauna un trup armonios, cu forme. Iată însă că, în ultima vreme, artista se confruntă cu o problemă destul de gravă – slăbește văzând cu ochii și a ajuns deja să cântărească 45 de kilograme!

„Vă pup, prieteni! Aveți grijă de trupurile voastre!”, spune artista, într-un videoclip postat pe contul ei de Instagram, în timp ce mușcă demonstrativ dintr-un sendviș. Apoi, Ruby li se confesează fanilor ei: „Prieteni, avem probleme! Problema mea se numește 45 de kile, prieteni! Sunt foarte schiloadă. Prea mult!”, s-a plâns bruneta, în timp ce acul cântarului era fixat pe cifra cu pricina.

Nu este prima dată când Ruby are probleme cu greutatea, artista slăbind mult și în perioada Asia Express (lucru de înțeles, de altfel, din cauza climei și a hranei cu care niciunul dintre concurenți nu s-a acomodat), dar și astă-vară, când a participat la emisiunea lui nea Mărin, care a scos untul din concurenți, în stilu-i binecunoscut…

Ruby vrea să redevină voluptuoasă

„Prieteni, spuneți voi, e bună dieta asta? O să mă îngraș și eu vreodată?”, s-a întrebat Ruby retoric, în timp ce filma alimentele de pe masă, unde se puteau ghici o omletă, legume, chifle și suc de portocale. „Vreau să revin la formele de odinioară, vreau să redevin voluptuoasă”, a conchis artista, disperată din cauza faptului că a slăbit prea mult. Din fericire pentru ea, Ruby încă e ajutată de sânii voluminoși, care distrag oarecum atenția de la restul corpului și, cum moda actuală impune să fii skinny, artista încă e în trend.

Desigur, gusturile nu se discută, dar fanii artistei au contrazis-o, spunându-i că e foarte sexy așa, în timp ce unele domnișoare nu și-au putut stăpâni invidia. „Ea mănâncă mult și slăbește… iar eu mănânc puțin și mă îngraș”, a conchis cu obidă una dintre admiratoarele vedetei.

Foto: Instagram

Ruby este disperată fiindcă nu se mai poate opri din slăbit: "Sunt foarte schiloadă!"Ruby este disperată fiindcă nu se mai poate opri din slăbit: "Sunt foarte schiloadă!"
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter