Ruby regretă că și-a pus silicoane: „M-am chinuit niște ani, am ascuns asta de toată lumea. S-au prelungit problemele pe termen lung, aveam un implant care s-a răsucit și…”. Ce alte operații estetice are / EXCLUSIV

Publicat pe . Actualizat Joi, 07 martie 2024, 16:29

Ruby regretă că și-a pus silicoane. Cântăreața s-a ales cu unele probleme serioase după această intervenție, în mare parte din cauză că nu a ținut cont de recomandările medicului. În plus, vedeta și-a dat seama, în timp, că nici măcar nu era necesar să-și pună implanturi mamare, astfel că, spune ea, dacă ar putea da timpul înapoi acum, nu ar mai face asta. Iată ce alte operații estetice are artista!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Bună, Ruby! Nu am mai vorbit de o veșnicie, așa că avem multe de discutat, dar întâi spune-ne ce mai faci!

Sunt foarte bine. Anul care s-a încheiat a fost foarte frumos pentru mine. Chiar dacă profesional nu am făcut foarte multe, m-am bucurat de viață poate mai mult ca oricând și sunt foarte bucuroasă că am reușit să fac și asta. Zic că am pășit cu dreptul anul acesta. Deja am început sesiunile la studio, mă pregătesc de filmări, fac lucruri care îmi plac.

ruby-1ruby-1

Citește și: Cum arată casa lui Ruby. Apartamentul se întinde pe 3 etaje și are o panoramă unică asupra Bucureștiului

Citește și: Cum arăta Ruby la începutul carierei. Avea 23 de ani când a pozat goală în Playboy: „Mă simt bine, frumoasă și sexy'

Citește și: Jorge a trecut prin momente foarte grele, după divorțul de Alina Laufer: „Am plâns două luni în casă, nu mai aveam niciun leu”. Cine l-a salvat

Citește și: Jador a cerut-o de soție pe Oana Ciocan, la Survivor All Stars, înainte să părăsească show-ul: „Eu te iubesc pe tine și vreau să fii femeia mea!”

Ruby regretă că și-a pus silicoane

Nu ai ascuns niciodată că ai apelat la câteva intervenții chirurgicale, printre care două rinoplastii, implanturi mamare, ți-ai pus și acid hialuronic în buze. În afară de operațiile la nas, despre care ai spus că ești foarte mulțumită, pe celelalte spuneai că le cam regreți… Cum ești acum vizavi de aceste decizii pe care le-ai luat? Ți-ai mai făcut ceva între timp sau ai decis să renunți de tot la orice intervenție?

Mai am momente de rătăcire și apoi îmi amintesc că nu este necesar și că, dacă vreau să îmbunătățesc ceva, pot face asta cu succes prin sport. De aceea m-am și apucat. Operația de rinoplastie m-a făcut să mă accept pe mine, să mă iubesc mai mult și a fost o alegere bună, pe când faptul că am apelat la implanturile mamare mi-a dat un pic de furcă. M-am chinuit niște ani, am ascuns asta de toată lumea. Da, dacă aș putea da asta înapoi, aș face-o într-o secundă. M-am confruntat cu probleme și pentru că nu am ținut neapărat cont de recomandările medicului. A doua zi după operație am fost, la -16 grade, în piața din Iași, la concert. Au fost și greșelile mele în mare parte, dar nu era cazul nici să fac operația.

S-au prelungit problemele pe termen lung, pentru că aveam un implant care s-a răsucit și arăta destul de ciudat. M-am obișnuit cu asta, pentru că au fost vreo 7 ani în care am ținut ascunsă treaba asta. Mi-a fost teamă să mai fac ceva, nu am vrut să mai creez o problemă. După șapte ani, la recomandarea unei prietene, care mi-a arătat sânii ei și mi s-au părut cei mai frumoși sâni pe care i-am văzut în viața mea, am întâlnit-o pe doamna doctor. Am reușit să prind încredere că pot rezolva problema aceasta, am văzut și alte cazuri, mai nefericite decât al meu, și am zis că nu e așa grav, precum era în capul meu. Acum sunt bine, sunt bucuroasă, nu mai am probleme.

„Am învățat să mă accept și cu celulită'

Dar la alte proceduri noninvazive mai apelezi?

Vreau să fiu cumințică, pentru că am avut de tras. Și pentru că de câțiva ani m-am maturizat și m-am acceptat. Mă iubesc într-un fel de nedescris. Bineînțeles, sunt lucruri pe care le-aș schimba, dar nu aș mai pune bisturiul pe mine, tot ce îmi doresc e să mă țin de sport, pentru că îți conturează o viață sănătoasă, întru totul. Sunt lucruri la care știu că trebuie să mai lucrez, dar am învățat să mă accept și cu celulită, să mă iubesc, să nu mă mai ascund. Nu e nimeni perfect, de ce aș fi eu și de ce să nu mă iubesc așa cum sunt?

Ce semnifică tatuajele lui Ruby

Ai foarte multe tatuaje și tind să cred că nu au fost făcute la întâmplare, ci au o semnificație deosebită pentru tine. Spune-ne un pic despre cum ai ales să le faci, ce înseamnă, de fapt, pentru tine și care este tatuajul tău „de suflet?

Cel mai important e cel pe care îl am pe mână, cu mâna bunicii mele care ține mâna mea. E cel mai frumos și cel care o să-mi călăuzească viața până la sfârșit. Este o poză pe care eu am făcut-o special. Am pisicuțele mele, care au plecat în neființă și pe care mi-am dorit să le păstrez aproape de inimă. Fel și fel de simboluri ale experiențelor pe care le-am avut.

Daaar, am și vreo două-trei tatuaje așa la voia întâmplării. Alea sunt singurele tatuaje pe care le-aș schimba, pentru că nu mai înseamnă nimic pentru mine, a fost o decizie ghidată de un trend care îmi plăcea atunci… Le-aș schimba, dar nu mai vreau să trec prin dureri, nu mai pot să rezist la durere. Am fost să mă tatuez chiar de curând, acum două-trei luni am avut o ședință… Tatuajul de pe spatele meu, de exemplu, e început de vreo 6 ani și încă nu e terminat, pentru că nu mai rezist. Când m-am apucat eram foarte rezistentă la durere, dar acum…

Știm că ești plină de surprize… Așa că… la ce să ne așteptăm din partea ta? Ce mai pui la cale în plan profesional anul acesta?

În plan profesional o să vă fac multe surprize muzicale. Anul 2023 l-am petrecut în vacanță, nu am fost în toată viața mea în atâtea vacanțe adunate, dar mi-am dorit mult să văd și concerte ale altor artiști. M-am entuziasmat doar ce povestesc. Făceam asta înainte de viața mea artistică, dar mult timp am făcut pauză. Anul trecut am reluat de unde am rămas… Acum fac altceva decât am făcut anul trecut, fac muzică.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton