Russell Brand va fi principalul prezentator la gala MTV Movie Awards 2012

Publicat pe

Populara gala MTV Movie Awards care va avea loc pe 3 iunie la Gibson Amphiteatre din Los Angeles, il va avea ca prezentator principal pe actorul britanic Russel Brand, anunta organizatorii.

„Prin capacitatea lui uluitoare de a trece prin intregul spectru al comediei, de la notele cele mai inalte pana la cele mai joase ale acesteia, vorbele de duh ale lui Russell, inteligente si imprevizibile, il ajuta sa stabileasca o legatura unica cu publicul nostru”, a delarat Stephen Friedman, presedintele postului MTV.

Russell Brand va fi ajutat in rolul sau de prezentator principal al evenimentului de o pleiade de vedete ca Charlize Theron, Emma Stone, Andrew Garfield, Kristen Stewart, Mila Kunis si Mark Wahlberg, care vor decerna invingatorilor trofee in forma unor cutii aurii de popcorn.

Actorul britanic a promis un spectacol „mai impresionant ca The Avengers„, referindu-se la incasarile record de 207 milioane de dolari avute de film la lansarea din weekend-ul trecut.

MTV Movie Awards este una dintre cele mai populare show-uri de televiziune urmarite de publicul tanar. Printre nominalizarile de la aceasta editie se numara SF-ul Hunger Games si comedia Bridesmaids care au primit fiecare cate 8 nominalizari. Tot ca un specific' MTV Movie Awards sunt categoriile „Cel mai bun sarut de pe marele ecran” si „Cea mai buna scena de lupta”.

Russell Brand a devenit cunoscut dupa ce a prezentat una dintre editiile emisiunii „Big Brother” in Marea Britanie. A jucat in filme precum „Inselat de Sarah Marshall”, „Adu-l urgent pe scena”, „Sunt un mic ticalos” si „Arthur”. De asemenea, casatoria cu cantareata Katy Perry, de care s-a despartit la sfarsitul anului trecut, i-a sporit popularitatea.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter