Ryan O’Neal a fost acuzat de posesie de droguri

Publicat pe
Actorul Ryan ONeal, eroul din filmul „Love story', dar si fiul sau au fost pusi sub acuzare pentru detinere de droguri, la o luna dupa ce au fost arestati in California.

Ryan O'NealRyan ONeal, in varsta de 67 de ani, si fiul sau Redmond, de 23 de ani, au fost arestati in luna septembrie dupa o perchezitie la resedinta din Malibu, pentru a fi eliberati ulterior dupa plata cautiunii.

Redmond ONeal, fiul lui Ryan si al actritei Farah Fawcett celebra pentru rolul din „Ingerii lui Charlie' a pledat vinovat in luna iunie pentru posesie de heroina si metamfetamina, un drog de sinteza foarte puternic, fiind condamnat la trei ani de libertate conditionata.

Perchezitia din septembrie a fost facuta pentru a se verifica daca Redmond respecta termenii eliberarii conditionate.

Acum Ryan ONeal este acuzat de posesie de metamfetamina, la fel ca si fiul lui asupra caruia au fost gasite si medicamente eliberate fara reteta.

Cei doi vor aparea pe 13 noiembrie in fata tribunalului din Malibu.

Ryan ONeal, nominalizat la Oscar in 1971 pentru „Love story' a mai avut de-a face cu politia dupa ce in 2007 a tras un foc de arma in timpul unui conflict cu un alt fiu al sau, Griffin.

Ryan este de asemenea tatal actritei Tatum ONeal, castigatoare a unui Oscar in 1974 la varsta de 10 ani. Aceasta a fost arestata in luna iunie la New York pentru ca a cumparat droguri, insa a fost eliberata dupa plata unei amenzi.

Foto: Guliver

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter