S-a aflat perechea câștigătoare de la ASIA EXPRESS 2! Au trecut prin Iad, dar plecat acasă cu 30.000 de euro

Publicat pe

Probele extrem de grele de la Asia Express 2 i-au determinat pe concurenți să spună că au trecut prin Iad, iar primul contact cu India – un adevărat coșmar. Însă, lacrimile, stresul, cearta, înfometarea și lipsa unui minim confort a meritat pentru că perechea câștigătoare în reality show-ul de la Antena 1 a plecat acasă cu 30.000 de euro. Cine a căștigat Asia Express 2? CRBL și Oase! 

 

Perechea câștigătoare de la Asia Express sezon 2 este cea formată din CRBL și prietenul lui, Oase, total străin de lumea showbiz-ului, până acum. Cei doi și-ar fi disputat finala cu Ruby și iubitul ei, Adrian, însă șansa a fost de partea lor și au plecat acasă cu premiul cel mare.

În show-ul Asia Express 2, CRBL și Oase sunt extrem de îndrăgiți de public, iar asta se poate vedea în urma sutelor de comentarii de susținere pe care le primesc în fiecare săptămână pe conturile lor de socializare, dar și pe cele ale emisiunii de la Antena 1.

Chiar dacă experiența de până acum din India li se pare un coșmar și nu puține au fost momentele în care și-au dorit să renunțe, pregătirea fizică, dar și simțul umorului îi ajută să depășească zilele de coșmar în care nu au nici unde dormi, nici ce mânca.

 

Cu toate acestea, cei doi au fost optimiști încă de la începutul concursului.

„Până acum mi se pare foarte tare. Momentele în care trebuie să votăm nu sunt chiar pe placul meu, dar ăsta e concursul. Eu la autostop sunt foarte bun, mă descurc de minune, de asta îl las pe Oase. Ne completăm perfect. Cazarea de până acum a fost și așa și așa..și de bine, și de rău, am găsit și apă caldă într-o seară, am găsit și perne curate, am găsit chiar și o casă în care sigur era mai curat ca la Oase. Am mai găsit și altele, dar le vedeți voi mai încolo.Eram speriat de ce o să văd aici, dar m-am mai calmat. Dacă vom ajunge în India, cred însă că situația va fi alta”, a povestit CRBL.

„Când nu ai așteptări, nu te gândești la nimic.Nu am avut nicio așteptare, așa că tot ce se întâmplă aici e binevenit. Distracție, adrenalină, glume despre CRBL, pentru mine e perfect”, a declarat Oase.

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter