S-a reaprins conflictul între generații, în muzica românească. Gabriel Cotabiță a răbufnit: „E prea mult!”

Publicat pe

Gabriel Cotabiță este unul dintre artiștii care au scris istorie în muzica românească, iar absența de pe radio a pieselor sale și ale colegilor săi de generație l-a determinat pe artist să răbufnească pe Facebook. Cotabiță a postat un mesaj dur, prin care a atras atenția că ascultătorul de radio este deja sufocat de aceeași muzică, difuzată până la refuz, respectiv Carla’s Dreams, The Motans și Irina Rimes.

S-a reaprins conflictul între generații, în muzica românească. Gabriel Cotabiță a răbufnit: „E prea mult!'S-a reaprins conflictul între generații, în muzica românească. Gabriel Cotabiță a răbufnit: „E prea mult!'

„Altceva mi-a atras atenția. Dacă e muzică românească, obligatoriu auzi Carla’s Dreams, The Motans și Irina Rimes. Cu tot respectul pentru valoarea incontestabilă a proiectelor, dar…nu cumva e prea mult? Am înțeles că producătorii investesc foarte mult în promovarea pe radio, se plătește bine dar haideți să păstrăm bunul simț. Nu am să cred niciodatā în sintagma asta dorește lumea'. Lumea nu poate să dorească ceva ce nu știe și așa se ajunge la anomalii, care se descoperā în aparițiile live, de-a dreptul penibile. Nu e suficient să cânți live trebuie să cânți bine', a scris Gabriel Cotabiţă pe Facebook.

Fanii au reacționat imediat. Mulți dintre cei care îl urmăresc pe Gabriel Cotabiță, pe rețelele sociale și care îi iubesc muzica, i-au dat dreptate.

Cu toții admit că muzica Irinei Rimes sau a celor de la Carla’s Dreams și The Motans este îndrăgită, dar posturile de radio ar trebui să promoveze şi „altceva”.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter