Actrița Margot Kidder s-a sinucis.

Cel mai cunoscut rol al ei a fost cel al lui Lois Lane, iubita faimosului Superman, însă, după câte s-a văzut, puterile celebrului personaj nu s-au răspândit și în afara filmului de celuloid, pentru că Margot Kidder s-a sinucis!

Margot Kidder a murit din cauza unei supradoze de alcool și medicamente.

Margot Kidder a murit din cauza unei supradoze de alcool și medicamente.

Actrița de origine canadiană a încetat din viață în luna mai, însă abia acum s-a aflat cauza morții ei premature: Margot Kidder s-a sinucis, în urma unei supradoze autoprovocate prin combinarea drogurilor cu alcoolul, conform medicului legist din Colorado care a constatat decesul. Kidder, care a jucat rolul lui Lois Lane în Superman, a fost găsită fără viață de către o prietenă, la locuința sa din Montana, pe data de 13 mai. La vremea aceea, managerul actriței, Camilla Fluxman Pines, a spus că Margot s-a stins din viață, liniștită, în somn.

Secvență din filmul "Superman" (1978)

Secvență din filmul „Superman” (1978)

Fiica ei, Maggie McGuane a declarat, săptămâna aceasta, că a fost „o mare ușurare' pentru ea faptul că adevărul a ieșit la iveală: „Este important să fii deschis și onest în privința asta, ca să nu apară sentimentul de rușine când ai de-a face cu asta.” O declarație dată la începutul acestei săptămâni de medicul legist Richard Wood stipulează faptul că Margot Kidder s-a sinucis, starul din Superman decedând din cauza unei supradoze de alcool și medicamente.

Margot Kidder suferea de tulburare bipolară

Maggie McGuane a profitat de ocazie pentru a îndemna oamenii cu probleme mintale să caute ajutor. Este un gen de durere unic. Știind câte familii din statul ăsta trec prin așa ceva, îmi doresc să mă fac auzită de fiecare dintre ele', a declarat ea. Sora ei, Margot, s-a confruntat cu o boală mintală o mare parte a vieții ei, după ce, în 1990, în urma unui accident de mașină, a rămas în scaun rulant aproape doi ani de zile. Actrița, care suferea de tulburare bipolară încă din 1996, a vorbit pentru revista People despre problemele ei de sănătate mintală și despre faptul că a luat prima supradoză la vârsta de 14 ani. La scurt timp după interviu, Kidder a dispărut și a ajuns să trăiască, o vreme, pe străzi. Deși în ultimii ani ai vieții sale părea să-și fi revenit, în cele din urmă Margot Kidder s-a sinucis, dovadă că afecțiunea de care suferea a depășit din nou starea latentă…

Margot Kidder alături de Christopher Reeve. Secvență din filmul "Superman" (1980).

Margot Kidder alături de Christopher Reeve. Secvență din filmul „Superman” (1980).

Margot a jucat alături de Christopher Reeve în patru filme din seria Superman, între anii 1978 și 1987. A apărut, de asemenea, în The Great Waldo Pepper, alături de Robert Redford, în 1975, dar și în filmul Sisters, al lui Brian de Palma, și în The Amityville Horror, în 1979.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro