S-au revăzut ieri! Cum a decurs întâlnirea dintre Bianca și Victor Slav și ce planuri și-au făcut

Publicat pe

Au trecut deja două luni de când Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai locuiesc împreună, iar întâlnirile lor sunt tot mai rare. Ieri, însă, s-au revăzut, chiar în fostul lor domiciliu conjugal. Noi am aflat cum a decurs întâlnirea dintre ei și ce planuri și-au făcut… pentru sfârșitul anului!

 

Au disimulat perfect neînțelegerile și toți credeau că trăiesc în armonie. Surpriză, însă! Relația dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-a răcit iremediabil în preajma sărbătorilor de iarnă, iar sfârșitul era inevitabil. În urmă cu două luni, Bianca și Victor și-au spus adio, fapt care a coincis și cu apariția lui Tristan Tate, în viața presentatoarei TV. Cum au decurs lucrurile, pentru cei doi părinți, în ultima vreme? VIVA! a aflat tot: „Se înțeleg mai bine acum decât în trecut. Chiar au o relație civilizată, s-au întâlnit chiar ieri, când Victor a venit să vadă fetița. Totul decurge normal, nu au program de vizită sau chestii de genul ăsta, Victor e binevenit în casa Biancăi de fiecare dată când vrea să vadă copilul, fătă excepție. Sunt doi oameni maturi care știu să-și rezolve problemele. Acum sunt amândoi liniștiți, nu e loc de ranchiună sau de resentimente, apele s-au așezat”, ne-a povestit o sursă din apropierea Biancăi.

Se pare că Bianca și Victor și-au făcut chiar planuri împreună pentru sfârșitul anului. Nu de alta, dar prioritatea lor este să-și crească fetița împreună, fără ca ea să sufere sau să resimtă în vreun fel că părinții ei sunt despărțiți. Deși pentru unii poate suna bizar, Bianca și Victor și-au plănuit să petreacă sărbătorile împreună: „Amândoi iubesc copilul foarte mult și vor să-i ofere tot ce este mai bun. Prin urmare, cel puțin până când fetița va mai crește, ei și-au propus să petreacă sărbătorile împreună: Crăciunul, Paștele. Bianca spune mereu că nu sunt nici primii, nici ultimii, care aleg să procedeze așa”, ne-a mai spus aceeași sursă.

Bianca are o relație cu un luptător american

Surprinsă de paparazzi în ipostaze tandre în compania unui bărbat, necunoscut în showbiz, Bianca a recunoscut că este implicată într-o nouă relație amoroasă. Cel care a cucerit-o se numește Tristan Tate, este un luptător de origine americană, căruia pare să-i placă la nebunie distracția și viața de noapte din România. Cei doi se întâlnesc, deja, de două luni, Tristan fiind cel care a ajutat-o pe Bianca să treacă mai ușor peste schimbările din viața ei personală.

 

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter