Sabina Posea, in piesa ”Interzis sub 18 ani”

Publicat pe

Sabina Posea, interpreta Niculinei din serialul „Aniela', poate fi vazuta pe scena Teatrului Foste Mic in proiectul „Permis dupa Interzis' bazat pe piesa „Interzis sub 18 ani' de Mihaela Michailov.

Piesa trateaza relatia adolescenti-parinti, iar regizoarea Ioana Paun le propune adolescentilor o alta perspectiva asupra mersului la teatru.

Sabina Posea Sabina Posea

Lulu (Monica Sandulescu) are 17 ani si fuge la tatal ei (Adrian Titieni) pentru a gasi intelegere si libertate. Insa acolo o gaseste pe Mona, interpretata de Sabina Posea, noua iubita a tatalui ei, care e si ea la liceu; cei trei incep sa isi renegocieze teritoriul si relatia.

Sabina Posea

Atat copiii, cat si adultii din viata lor – parinti, profesori – sunt invitati dupa spectacol, timp de o ora, sa fie participanti activi la o dezbatere informala. Dupa primele intalniri pot sa spun ca atat liceenii, cat si adultii au fost foarte receptivi, iar profesorii au povestit ca intr-adevar s-au confruntat de-a lungul carierei lor cu astfel de cazuri precum cele prezentate in <>', declara Sabina Posea.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter