Sacha Baron Cohen socheaza o lume intreaga in ”Bruno”

Publicat pe

A devenit cunoscut datorita rolurilor din „Ali G', „Borat' si acum „Bruno'. De fiecare data, Sacha Baron Cohen se ascunde in spatele personajelor sale si ajunge sa socheze o lume intreaga.

Pentru „Bruno', s-a epilat, si-a vopsit parul si a urmat un antrenament fizic intensiv. Mult mai scandalos si obscen, socant si amuzant in acelasi timp, Bruno este un fashion reporter gay care vrea sa devina „cel mai cunoscut austriac de la Hitler incoace'.

Sacha Baron Cohen, Bruno

In film, Bruno insinueaza ca presedintele iranian este homosexual, ii propune lui Sarkozy sa urce pe un podium pentru a nu mai avea acel aer ridicol cand se afla in compania Carlei Bruni. Dupa lansarea filmului, a fost amenintat de un lider terorist palestinian intervievat in timpul filmarilor. Acesta nu stia ca in film apar oameni dezbracati, iar scenele de sex fac parte din scenariu.

Dincolo de personajele pe care le interpreteaza, se ascunde un tip cameleonic, un actor enervant de talentat. Evreul instruit la Cambridge a fost in repetate randuri campion al Angliei la Ga-ga ball, un sport practicat in comunitatile evreiesti din lumea intreaga.

Cohen este logodit cu frumoasa actrita australiana Isla Fischer, cei doi fiind parintii unei fetite in varsta de 2 ani. Il admira pe Peter Sellers, celebrul interpret al inspectorului Closeau din „Pantera Roz'.

„Bruno', cea mai scandaloasa comedie de la Borat are premiera in Romania pe 31 iulie 2009.

Foto: Media Pro Distribution
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter