Salma Hayek, într-un pictorial topless la 48 de ani

Publicat pe

La 48 de ani, Salma Hayek a realizat un pictorial de senzaţie pentru numărul de august al revistei Allure Magazine. Actriţa de origine mexicană s-a lăsat fotografiată topless de celebrul artist francez Patrick Demarchelier, iar lucrurile nu au fost deloc simple.

 

Salma a mărturisit că la început a fost extrem de intimidată de ipostaza în care se afla. Eram foarte nervoasă. Cred că toată lumea a văzut că nu mă simţeam în largul meu la începutul shooting-ului”. Din fericire, actrita s-a relaxat, iar „rezultatul este unul elegant, absolut deloc vulgar', dupa cum spune chiar ea.

 

Vedeta a continuat seria mărturisirilor, vorbind despre ce înseamnă să fii actriţă la Hollywod şi ce se întâmplă când îmbătrneşti. Sfatuită să înceapă injecţiile cu Botox din timp, Salma a declarat că a refuzat să apeleze la aceste proceduri. Cred că te schimbi, iar asta face parte din frumuseţea unei femei', a declarat ea.

 

Salma a vorbit şi despre bărbatul formidabil' cu care este casătorită de 6 ani şi împreuna cu care are o fetiţă. Ea şi Francois-Henri Pinault nu au stat separaţi foarte mult timp, ceea ce poate fi unul dintre secretele acestui mariaj.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

Salma Hayek, într-un pictorial topless la 48 de aniSalma Hayek, într-un pictorial topless la 48 de ani
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter