Salma Hayek, schimbare de look spectaculoasă! Cum arată blondă actrița de 53 de ani

Publicat pe

Pe Salma Hayek toată lumea o știe la fel dintotdeauna – o femeie minionă, dar focoasă, cu păr lung, negru, și curbe periculoase. Dar iată că, la 53 de ani, artista a făcut o schimbare de look incredibilă. Iată cât de bine arată blondă!

Actrița și regizoarea de film de origine mexicană Salma Hayek a împlinit luna trecută 53 de ani, însă nu-i dai mai mult de 33. Nu știm ce mănâncă, ce bea ori dacă își întreține trupul la sală, dar bănuim că și „moștenirea genetică” e de vină pentru cât de bine arată actrița. Fie că avea 20 de ani în filmele în care juca, fie că avea 50, Salma Hayek a arătat întotdeauna la fel. Cine nu și-o amintește pe actriță în Frieda sau în Desperado, alături de Antonio Banderas, film unde a făcut furori?

La doar 1,57, dar cu niște forme extrem de planturoase, superba brunetă s-a făcut permanent remarcată. Cine și-ar fi imaginat însă că Salma Hayek ar putea arăta la fel de bine blondă? Iată însă că fanii din social media ai actriței au avut nesperata ocazie de a o vedea pe carismatica actriță cu un look neașteptat, datorat filmului The Hitmans Wifes Bodyguard, în care Salma Hayek joacă alături de Ryan Raynolds și este blondă!

Salma Hayek e la fel de sexy blondă

Chiar dacă fanii ei au văzut-o și roșcată în filmul Like a Boss, actrița arată senzațional cu părul blond, chiar dacă de la natură este o brunetă focoasă. Drept urmare, Salmaa primit de la fani aproape o jumătate de milion de like-uri și nenumărate complimente, aceștia asigurând-o că este la fel de frumoasă și blondă.

Trebuie menționat că, la 53 de ani împliniți recent, Salma Hayek arată incredibil, iar asta o dovedește și fotografia pe care actrița a postat-o chiar de ziua ei de naștere și în care a postat în costum de baie. De altfel, Salma, care are și un simț al umorului fabulos, spunea că e obligată să se mențină în formă deoarece trebuie să-și păstreze soțul milionar (partenerul ei este Francois-Henri Pinault).

Foto: Instagram, Profimedia

Salma Hayek, schimbare de look spectaculoasă! Cum arată blondă actrița de 53 de aniSalma Hayek, schimbare de look spectaculoasă! Cum arată blondă actrița de 53 de ani

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter