Sanda Ladoși face acuzații la doi ani de la moartea lui Bogdan Stanoevici: „A fost marele meu șoc, pentru că era un om în putere” / EXCLUSIV

Publicat pe

Sanda Ladoși face acuzații grave, la doi ani de la moartea lui Bogdan Stanoevici. Artista nu crede că regretatul actor a murit de COVID-19, ci că altul ar fi fost motivul. Cântăreața îl regretă și acum pe fostul ei coleg de breaslă și susține că dispariția lui a fost șocul vieții sale, pentru că, spune ea, era „un om în putere'. Iată ce ne-a mai spus vedeta în numărul de Martie al Revistei VIVA!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În ultima vreme, suntem tot mai des puși la încercare… Din păcate, pandemia a lăsat și încă mai lasă urme. Printre prietenii tăi care s-au stins a fost și Bogdan Stanoevici. Până la urmă, a fost COVID?

Bogdan a fost marele meu șoc, pentru că era un om în putere, extraordinar. Un om care inițial a prezentat urme de răceală, ca și mine, ca și alții, dar uite-mă, eu sunt aici, el a urmat un alt traseu. Îmi pare rău că a ajuns în spital, îmi pare rău că mi-am pierdut încrederea în sistemul de sănătate.

Sanda Ladoși face acuzații la doi ani de la moartea lui Bogdan Stanoevici: „A fost marele meu șoc, pentru că era un om în putere' / EXCLUSIVSanda Ladoși face acuzații la doi ani de la moartea lui Bogdan Stanoevici: „A fost marele meu șoc, pentru că era un om în putere' / EXCLUSIV

Citește și: Sanda Ladoși, pictorial exclusiv alături de copiii ei. Cum a rămas însărcinată natural, după ce a făcut fertilizări in vitro: „Nu mi-am dat seama că s-a creat o endometrioză' / EXCLUSIV

Citește și: La 53 de ani, Sanda Ladoși evită operațiile estetice: „Când oi fi prea ciudată, mă retrag”

Citește și: Radu Siffredi și Oanei Matache s-au sărutat în văzul tuturor și au transmis un nou mesaj celor care îi critică: „Nici măcar doamna Gina Matache nu știe asta!”

Citește și: Instanța a decis ce se întâmplă cu fetițele fostului cuplu Alina Sorescu – Alexandru Ciucu, după divorț: 'Voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru ele'

Sanda Ladoși face acuzații la doi ani de la moartea lui Bogdan Stanoevici

Din punctul meu de vedere, Bogdan este victima sistemului de sănătate. El nu a fost tratat așa cum ar fi trebuit, indiferent ce eforturi s-au făcut. Niciunul dintre cei care au avut acest tip complicat de pneumonie nu a fost tratat pentru boala aceasta. Și justificarea folosirii unui protocol… Indiferent ce boli aveau, se urmărea același protocol.

Ori lucrurile nu funcționează așa, în sănătate. Și asta o știu de la medici. Nu spun asta din punctul meu de vedere, al artistului, ci al medicilor specialiști. Care au spus că lucrurile au luat-o razna, iar mulți dintre ei au murit din rele tratamente, inclusiv Bogdan. El a fost una dintre marile cumpene și un șoc imens, peste care am trecut foarte greu. Nu știu dacă am trecut complet.

Sanda Ladoși, după vizita ei în Africa de Sud: „Aș fi dorit să rămân acolo'

Ai călătorit mult în lume. Unde ți-a plăcut cel mai mult?

Ce m-a mișcat cel mai tare și singurul loc unde aș fi dorit să rămân de tot a fost Africa de Sud. Am îmbinat utilul cu plăcutul, pentru că am cântat acolo. Am avut concert alături de o firmă din Statele Unite și experiența a fost unică. A fost pentru prima dată când am simțit că aș fi dorit să rămân acolo. Și nu aș putea să explic de ce.

M-am plimbat în lumea aceasta în lung și în lat, a fost un aspect foarte plăcut al meseriei mele. Nicăieri nu am simțit că vreau să rămân acolo ca în Africa. Parcă aveam o conexiune cu locul. A fost prima și ultima dată, de altfel eu nedorind să plec din România vreodată.

Ce a pățit Sanda Ladoși când a venit prima dată în București

Ca să încheiem într-o notă amuzanto-dramatică… Ce amintire ziceai că ai de la prima ta venire în București?

Cea în care o provincială ca mine a venit în București și și-a lăsat bagajul în taxi, ca să își ia biletul de avion. În valiza aceea erau toate lucrurile mele, pantofi, rochii, și bucureșteanul așa m-a primit, a fost un „welcome de neuitat. Era taxi de stat, în 1988, numai că eu nu am luat numărul de la mașină și, cât am intrat la agenție să iau biletul de avion, dus a fost. Asta a fost prima mea experiență și prima întâlnire cu cetățeanul bucureștean. Le-o fi luat soției sau iubitei lui pantofi de scenă, dar el și-a luat o țeapă. Erau frumoase hainele mele, erau noi.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA!, Marius Bărăgan

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter