Sandra Bullock, apariție răvășitoare, într-o rochie roșie, la 54 de ani! Actrița pare că întinerește pe zi ce trece!

Publicat pe de Oana Pantazi

La 54 de ani, Sandra Bullock pare să fi descoperit izvorul tinereții. Nu știm dacă asta se datorează bisturiului esteticianului sau genelor bune, cert este că cea mai recentă apariție a ei a lăsat pe toată lumea cu gura căscată…

 

Sandra Bulock a primit de-a lungul carierei un Glob de Aur și un Premiu Oscar, iar în 2012 era cea mai bine plătită actriță de la Hollywood, cu un câștig anual de 56 de milioane de dolari. A fost Americas sweetheart în anii 90 și la începutul anilor 2000, fiecare film în care juca – fie dramă, comedie sau romance –, reprezentând garanția succesului de box office. Spre deosebire de multe colege de-ale sale de breaslă, care, odată cu vârsta, nu și-au mai găsit locul printre protagoniste, Sandra Bullock a reușit să rămână cumva în top și, în egală măsură, să-și păstreze tinerețea.

Rochia de 3.752 de dolari a Sandrei a meritat fiecare centimă

Cea mai recentă apariție a Sandrei Bullock, pe data de 18 decembrie, la New york, cu ocazia vizionării filmului ei de la Netflix, la Lincoln Center, i-a lăsat pe toți cei prezenți cu gura căscată. Starul din Bird Box și-a făcut apariția la premieră într-un superb outfit de culoare roșie care îi complimenta perfect trupul tonifiat și tunsoarea tinerească. Outfitul monocrom, creație Martin Grant, cu o tăietură foarte îndrăzneață în zona pieptului, s-a dovedit a fi alegerea perfectă pentru Sandra. S-a dovedit că cei 3.752 de dolari au fost cheltuiți cu înțelepciune de către Sandra, pentru că a arătat fabulos.

Haina de blană artificială a făcut toți banii!

În aceeași zi, Sandra a făcut o înregistrare pentru The Late Show With Stephen Colbert, iar outfitul său a arătat la fel de fabulos – actrița a purtat o rochie polka, alb-negru, de la elenareva, la care a asortat o haină de culoare galbenă din blană artificială și cizme peste genunchi din piele neagră. Fresh, fun și foarte modern, la fel ca și tunsoarea ei tinerească, părul întins și strălucitor făcând-o pe Sandra să arate cu 20 de ani mai tânără. Iar la 54 de ani, chiar este un compliment!

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro