Sandra Bullock, desemnată cea mai frumoasă femeie din lume

Publicat pe

Revista People a decis că actriţa americană Sandra Bullock, în vârstă de 50 de ani, este cea mai frumoasă femeie din lume.

 

Astfel, după Beyonce în 2012, Gwyneth Paltrow în 2013 şi Lupita Nyongo în 2014, anul acesta titlul îi revine Sandrei Bullock, lucru care a surprins-o pe câştigătoare.

 

Aceasta a luat iniţial totul ca pe o glumă, mărturisind că adevarata frumuseţe constă în rolul său de mamă a lui Louis, băieţelul în vârstă de 5 ani pe care l-a adoptat.

 

Adevărata frumseţe este efemeră, mai ales în acest oraş (Los Angeles). Mult mai important considera vedeta este să fii un om bun, o mama bună, să te străduieşti să prepari mâncare bună, să laşi pe cineva grăbit să treacă înainte'.

 

Sandra Bullock a câştigat Oscarul în 2010 pentru prestaţia din filmul „The blind side', an în care a primit şi Zmeura de Aur pentru contra-performanţa din lungmetrajul „Al about Steve'. Spre deosebire de alţi actori care se simt stânjeniţi de aceste premii, Sandra Bullock a fost prezentă la ceremonie, câştigând simpatia fanilor săi.

 

În vaara lui 2014, vedeta devenea actriţa cel mai bine plătită de la Hollywood datorită rolului din „Gravity'.

 

Alături de Sandra, în topul People 2015 al celor mai frumoase femei se mai află top modelul Gigi Hadid, Laverne Cox sau Taraji P. Henson, actriţa din serialul Empire'.

 

Foto: Hepta, People

 

Sandra Bullock, desemnată cea mai frumoasă femeie din lumeSandra Bullock, desemnată cea mai frumoasă femeie din lume

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter