Santana canta pe 4 iulie la Bucuresti! - VIDEO

Publicat pe

SantanaCarlos Santana va veni in aceasta vara la Bucuresti, urmand sa concerteze pe 4 iulie in cadrul BEstfest.

Povestea lui Carlos Santana a inceput sa fie scrisa in a doua jumatate anilor 60 la San Francisco, drumul spre celebritatea fiind deschis de festivalul de la Woodstock.

Dupa 40 de ani de cariera si cam tot atatea albume lansate, Santana a adunat peste 90 de milioane de albume vandute, mii de show-uri in intreaga lume, 10 premii Grammy, fiind inclus in 1989 in „Rock and Roll Hall of Fame'.

Revista Rolling Stones i-a acordat un loc in topul „Celor mai buni 100 de chitaristi ai tuturor timpurilor' (2003) si in clasamentul „Celor mai mari 100 de artisti ai tuturor timpurilor' (2005).

Lansat in 1999, „Supernatural' s-a vandut in peste 25 de milioane de exemplare, fiind premiat cu discul de diamant si cu 9 premii Grammy, oferind hit-uri precum „Maria Maria' sau „Corazon Espinado'.

In 2002, Sanatna a lansat „Shaman', colaborand cu Seal, Macy Grey, Dido sau Placido Domingo, in timp ce in 2005 a aparut „All That I Am'.

Cele mai recente aparitii sunt „Multi Dimensional Warrior' (2008) – o antologie a carierei trupei si „Ultimate Santana', album ce reuneste hit-uri clasice si moderne.

Foto: http://www.santana.com
 

Santana – Maria Maria

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter