Sânziana Buruiana s-a mutat din România! Unde locuiește acum și din ce trăiește: "Muncesc o oră și câștig dublu"

Publicat pe

Sânziana Buruiană s-a mutat din România, dar nu singură, ci împreună cu toată familia! Sânziana Buruiană a fost implicată în mai multe proiecte în televiziune, cel mai recent fiind „Mămici de pitici cu lipici'. Însă a luat decizia să se mute din țară în căutarea unui job mai bine plătit și a reușit. Blonda spune că acum câștigă dublu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După luni bune în care a apărut în reality-show-ul „Mămici de pitici cu lipici', Sânziana a plecat din țară pentru că a primit un o ofertă greu de refuzat: gazdă a unei emisiuni de teleshopping în capitala Ungariei, pentru care este plătită considerabil.

Sânziana Buruiana s-a mutat din România! Unde locuiește acum și din ce trăiește: "Muncesc o oră și câștig dublu"Sânziana Buruiana s-a mutat din România! Unde locuiește acum și din ce trăiește: "Muncesc o oră și câștig dublu"

Sânziana Buruiană s-a mutat din România

Mamă a două fetițe, Sânziana mărturisește că este plătită regește pentru mult mai puțină muncă decât în România.

„Îi mulţumesc lui Dumnezeu că El nu mă lasă niciodată pentru sufletul meu bun. Timp de un an, la „Mămici de pitici” am făcut lucruri frumoase împreună cu fetele mele şi m-am străduit să le arăt oamenilor de acasă cele mai frumoase activităţi alături de ele.

Am primit imediat oferta de a prezenta emisiuni de teleshopping la Budapesta.

Îi mulţumesc producătoarei de la „Mămici de pitici cu lipici', pentru că datorită acestui proiect frumos care a cuprins şi naşterea celei de a doua fetiţe am ajuns să am acum un salariu dublu faţă de cel din ţară şi să lucrez o singură oră pe zi!', a povestit vedeta pentru Click!.

Citește și: Nasrin Ameri o dă în judecată pe Simona Hapciuc pentru că a bătut-o, în baia de la Antena Stars:„Are vânătăi pe…’

Citește și: Irinel Columbeanu vrea să dea lovitura în afaceri cu o nouă invenție:„Mi-a venit ideea în pandemie’

Citește și: Ce relație are Andrei Aradits cu fiul său:„Eric îmi moștenește instincul rebel și…’ / EXCLUSIV

Cu ce se ocupă acum Sânziana Buruiană

Sânziana a povestit că are un apartament somptuos închiriat în Budapesta, acolo unde stă cu întreaga familie. Cele mici au activități de tot soiul, iar cea mare, Izabela, participă în continuare la concursuri de Miss.

Emisiunea e zilnic în direct, trebuie să vorbesc o oră şi să fiu atentă la indicaţiile din cască în limba engleză. Fetele rămân în spaţiul de joacă cât eu fac treabă. Am închiriat un apartament care are şi o mică curte interioară ca loc de joacă. Îmi place liniştea de aici, este aproape de televiziune, oamenii sunt liniştiţi.

Fetiţele au multe activităţi aici. Izabela participă în continuare la concursuri de miss, face şedinţe foto, a câştigat locul 1 la Little Miss Hungary.

Vizităm locuri frumoase, mergem la Zoo, sunt locuri de joacă, locuri cu animale, piscină pentru copii chiar mă gândesc în timpul liber să fac un reality-show împreună cu ele.

Mă bucur că vecinii noştri unguri o plac atât de mult pe Izabela şi o pot implica în proiecte cu videoclipuri sau şedinţe foto. Cea mică a început să meargă bine şi se joacă împreună cu surioara ei', spune Sânziana.

Sânziana ar vrea să se întoarcă în România de Sărbători, dar totul depinde de restricţii şi de evoluţia pandemiei de COVID-19.  „Îmi doresc să-i tai moţul fetiţei celei mici, numai că încă nu ştiu dacă o să reuşesc acum sau în primăvară', a mai spus Sânziana Buruiană. 

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter