Sarah Ferguson a plecat, în sfârşit, de la Windsor

Publicat pe

La 55 de ani, Sarah Ferguson, fosta soţie a Prinţului Andrew, se mută de la Windsor pentru a se stabili într-un castel din Elveţia, aflat în cocheta staţiune Verbier. Nimeni din Regat nu ar fi bănuit această mutare surpriză, care ascunde, de fapt, un motiv foarte personal.

 

sarah1

 

Sarah şi Andrew, cei mai excentrici membri ai familiei regale britanice, sunt divorţaţi de 19 ani, dar au locuit sub acelaşi acoperiş, împreună cu fiica lor cea mică. Andrew a mărturisit, de altfel, în repetate rânduri, că se înţeleg foarte bine, fiind cel mai fericit cuplu divorţat.

 

Cei doi au cumpărat castelul estimat la 18 milioane de euro în 2014, ca o investiţie, acesta fiind locul unde şi-au petrecut vacanţele în ultimii ani. Proprietatea are 7 camere, o piscină interioară, dar şi o saună.

 

Purtătorul de cuvânt al lui Sarah a declarat că aceasta îşi petrece cea mai mare parte a timpului în Elveţia, venind doar ocazional la Windsor.

 

Se pare că plecarea lui Sarah are un motiv foarte puternic: relaţia sa cu omul de afaceri Manuel Fernandez, cu care a fost văzută în repetate rânduri în ultima perioadă. Cei doi au fost la Gala amfAR de la Cannes, când Sarah a spus că ar fi vorba doar de o relaţie de prietenie mai mult decât de dragoste. Cei doi au fost însă văzuţi de mai multe ori la Verbier, dar au fost recent şi într-o vacanţă exotică.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter