Scandal de proporții în juriul X Factor: ”Te îngrop!”

Publicat pe

Un scandal de mari proporții are loc, zilele acestea, între doi dintre cei mai cunoscuți jurați din istoria X Factor. Se întâmplă la ediția americană unde Sharon Osbourne aruncă săgeți otrăvite către colegul și, totodată, șeful său, Simon Cowell.

Osbourne, despre care se știe deja că nu este tocmai cea mai diplomată persoană, ci, dimpotrivă, are o predilecție către declarațiile tăioase, spune despre Cowell că este 'o mare pacoste care ar face orice doar pentru a apărea la televizor'. Limbajul folosit de Sharon și contextul declarațiilor – cu puțin timp înainte de revenirea în rândul juraților X Factor – pun sub semnul întrebării viitoarea sa colaborare la celebrul show de televiziune.

Sharon OsbournePotrivit tabloidului 'The Sun', declarațiile acide ale soției celebrului Ozzy Osbourne nu s-au oprit numai la Simon Cowell, ci s-au extins și la concurenți, care au fost numiți 'cântăreți de karaoke' și catalogați drept 'jalnici'. Din nou, limbajul folosit a fost unul suburban.

Banii, motivul de scandal în juriul X Factor?

Într-o intervenție la postul național de radio din Statele Unite, Sharon Osbourne a declarat că îi pretinde lui Cowell plata a 10 milioane de lire sterlina, întrucât, în contractul semnat de ea pentru participarea la acest show. este prevăzut ca recompensa financiară în cazul ei să fie la fel de mare ca a celui mai bine plătit star din cadrul X Factor.

Însă, de departe cel mai dur atac din partea lui Sharon a venit ca răspuns la întrebarea pe care celebrul realizator radio Howard Stern i-a adresat-o: 'Pe cine ar salva dacă s-ar afla cu toții într-o barcă ce se scufundă?'. Răspunsul a fost: 'I-aș pune un pietroi de gât și l-as arunca peste bord. Te-ngrop eu, nenorocitule. Clar…. e terminat'.Simon Cowell

Dar atacurile juratei de la X Factor nu s-au oprit aici. Sharon are ceva și împotriva noului line-up al emisiunii, din care vor face parte, în noul sezon, Robbie Williams si soția lui, Ayda Field. 'A adus (Simona Cowell – n.r.) doi oameni în show. A schimbat formatul. Robbie Williams este un tip mișto și nevastă-sa este ok, dar…'. Iar când a fost întrebată ce aptitudini are Ayda, Sharon a răsuns: 'Habar nu am. Ani buni a jucat în telenovele'.

Iar comentariile lui Sharon Osbourne au continuat timp de o oră cât a fost difuzată emisiunea radio. Printre altele, ea i-a spus spus lui Howard Stern că a înțeles, la vremea respectivă, în 2016, dorința lui Cowelle de a prelua de la el postul de prim membru al juriului la Americas Got Talent.

Surse din partea lui Simon Cowell au spus că acesta s-a declarat șocat, oripilat de izbucnirea lui Sharon Osbourne.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter