Scandal la Exatlon. Giani Kiriță, în conflict cu Mario Fresh: ”N-ai respect”

Publicat pe

Spiritele se încing la Exatlon. Giani Kiriță este antrenorul Războinicilor, iar Vladimir Drăghia antrenorul Faimoșilor. La proba pentru vilă, concurenții s-au luptat pentru a câștiga, iar Mario Fresh a ajuns fără să vrea în conflict cu Giani Kiriță.

Tenisiunea este la cote maxime la Exatlon. Seara trecută, Faimoșii și Războinicii s-au luptat pentru locul în care vor sta toată săptămână. În timpul probei, un scandal a izbucnit între Giani Kiriță și Mario Fresh. Totul a început când Giubi făcea gălăgie, lovind două termosuri. Giubi și Giani Kiriță au fost la un pas de bătaie, iar Mario Fresh a mers să-l calmeze pe colegul său, moment în care antrenorul Războinicilor a răbufnit.

'Tu ai vorbit frumos? Ce educație ai mă? N-ai respect nici de mama ta, nici de tatăl tău că mi-ai zis mie. Am copil mai mare decât tine. Ai terminat și tu… și ai venit la un concurs. Și ce ai zis, mamă, 'Mario Terci'! Lasă-l pe băiatul ăsta să se certe cu mine, pentru că are tot dreptul. (…) N-ai nici măcar jumătate de melodie.', a fost reacția lui Giani Kiriță.

Uimit de ceea ce auzea de la Giani, Mario Fresh nu s-a mai putut ambține și i-a răspuns: 'Vorbește frumos. Lasă-l că e… N-ai ce să-i faci'. După acest moment tensionat, Costin Gheorghe a vrut să calmeze spiritele și a mers să vorbească cu Giani Kiriță, mai ales că Mario și fratele Elenei Gheorghe s-au împrietenit în concurs.

Citește și: Ce se ascunde în spatele rivalității dintre Ciprian Mariș și Ovidiu Jimborean de la Exatlon: 'Lucrurile au luat o alta întorsătură'

Citește și: AMI si Iulian Angelescu s-au întors în România. Ce spun despre experienţa Exatlon: „Am descoperit ca am curaj!”

FOTO: Captură YouTube

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter