’Scandura de frizerie”, noua carte semnata de Mihai Gainusa

Publicat pe

Are o minte agera, este cu poantele la zi si are condei. Dovada stau atat scenariile de la Cronica Carcotasilor' si de la matinalul de la Kiss FM, dar mai ales cele cinci carti publicate.

Mihai GainusaIn 2003, Mihai Gainusa si-a facut debutul ca scriitor cu Trialoguri carcotase', iar in 2004 a dat tonul la Cotcodaceli'. Trei ani mai tarziu a compus un roman cheie, intitulat Fara cap si fara coada', iar in 2009 a schimbat stilul si v-a propus Povestiri mortale'.

Anul 2010 il gaseste pe Mihai Gainusa din nou in postura de scriitor, de aceasta data cu o culegere de articole si schite, intitulata Scandura de frizerie'.

Noua mea carte este tiparita de Editura Polirom si se numeste Scandura de frizerie'. Titlul cartii provine de la prima poveste, o intamplare reala. Cand eram mic si mergeam la frizerie, frizerul punea pe bratele scaunului o scandura pe care ma aseza ca sa poata sa ma tunda fara sa se aplece. Cartea contine articole publicate de mine anul trecut ÅŸi anul acesta in mai multe reviste, dar si cateva schite scurte. Sunt usor de citit si sunt despre realitatile romanesti, pentru ca trebuia sa-mi fac curat in calculator si vroiam sa scap de virusi', spune Misu zambind.

Scandura de frizerie' se gaseste deja in librarii, iar lansarea oficiala va avea loc la Focsani vineri, 16 aprilie, incepand cu orele 17:00, la Mall Promenada, acolo unde va fi prezenta intreaga echipa a emisiunii Cronica Carcotasilor'.

 

Mihai Gainusa

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter