Scărlătescu o angajează pe Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite, în restaurantul lui: "A meritat notele!"

Publicat pe

Cătălin Scărlatescu plănuiește ca în toamnă să-și deschidă restaurant și printre primii angajați se va număra Narcisa Birjaru, câștigătoarea lui de la Chefi la cuțite. Juratul de la Antena 1 le bate obrazul celor care au criticat-o pe Narcisa și îi asigură că tânăra a meritat din plin notele și, mai apoi, marele premiu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cătălin Scărlătescu, jurat la 'Chefi la cuțite', sare în apărarea Narcisei Birjaru. După ce aceasta a fost atacată în mediul online, cel ce i-a fost mentor a decis să spună totul despre ce s-a întâmplat în competiție, de fapt.

Scărlătescu o angajează pe Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite, în restaurantul lui: "A meritat notele!"Scărlătescu o angajează pe Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite, în restaurantul lui: "A meritat notele!"

„Să ştiţi că eu consider că nu am avut parte de un sezon dificil. Copiii aceia au avut de muncit, noi, juriul, doar de apreciat şi de gustat.

Celor care contestă notele sau mai ştiu eu ce alte lucruri, le spun că e foarte greu să-i faci să înţeleagă pe cei de acasă, care stau în faţa ecranelor şi care oricât ar încerca să lingă sticla televizoarelor, nu vor avea niciodată parte de gustul preparatelor din fiecare farfurie.

Ca atare, noi am fost cei chemaţi să evaluăm, iar notele noastre au fost date strict pe merit. Nimic altceva. Copiii aceia au gătit din toate poziţiile, iar juraţii le-au apreciat mereu munca!', a declarat juratul pentru playtech.ro.

Scarlătescu intenționează să colaboreze cu foștii concurenți de la 'Chefi la cuțite': De îndată ce îmi voi deschide propriul restaurant, cel mai probabil în toamnă, mă gândesc serios să colaborez cu mulţi dintre ei. Nu doar cu Narcisa Birjaru, câştigătoarea din echipa mea, ci cu mulţi dintre ei. Poate chiar cu toţi 24!'.

Cătălin Scărlătescu încă nu a decis ce nume va alege pentru localul lui:

Vă spun sincer, am trei variante de nume în minte şi nu m-am hotărât încă asupra vreunuia. Nu ştiu dacă denumirea va include sau nu numele meu. Îmi închipui că oamenii vor afla repede care e cartea de vizită a patronului şi cred că asta va avea un cuvânt de spus. Dar, până la jumătatea lui octombrie, când va avea loc inaugurarea, mai am timp să mă decid.', adaugă chef Scărlătescu.

Citește și: Ștefan Borleanu, reacție dură după ce Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite: „Bucătăria înseamnă mai mult decât o tocăniță

Citește și: Cine este Narcisa Birjaru de la Chefi la Cuțite. S-a măritat la 14 ani

Citește și: Rețetă tocană țigănească. Narcisa Birjaru a pregătit-o la Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru le-a dedicat un tatuaj lui Scărlătescu și Speak

Spre nemulțumirea unora dintre concurenți și fani ai emisiunii, Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite 2021 și evoluția ei spectaculoasă se datorează și celor pe care ea îi numește mentori, Cătălin Scărlătescu și Speak. Cei doi au încurajat-o tot timpul și iată că suportul lor i-a fost de folos Narcisei!

Drept mulțumire, tânăra și-a făcut un tatuaj uriaș pe care l-a dedicat celor doi prieteni pe care și i-a făcut la Chefi la cuțite.

‘După cum am promis @iamspeak cuvântul e cuvânt! Vreau să-ți mulțumesc pentru încrederea care m-ai făcut să o am în mine și pentru minunatul om care ești(…) @chef_catalin_scarlatescu find mentorul meu perfect semnătura ta nu avea cum sa lipsească! Te iubesc’, a scris pe Instagram Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite.

Narcisa Birjaru i-a mai dedicat un mesaj lui Cătălin Scărlătescu, cel care a făcut-o să fie prima femeie care câștigă emisiunea Chefi la Cuțite.

‘Înainte de toate vreau să-ți mulțumesc din suflet pentru tot ce ai făcut pentru mine, ești mentorul perfect la care doar am visat și acum trăiesc visul în realitate! Îți mulțumesc încă odată pentru toată încrederea acordată! Te iubesc’, scria Narcisa Birjaru pe conturile sale de socializare alături de o fotografie cu celebrul Cătălin Scărlătescu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter