Scarlett Johansson - ”Nu sunt muza lui Woody Allen!” - Video

Publicat pe
Pentru a patra oara pe afisul unui film al regizorului Woody Allen, actrita Scarlett Johansson refuza sa fie considerata muza cineastului care o considera „stralucitoare, amuzanta, sarmanta si talentata', declarandu-se captivat de ea.

Scarlett JohanssonIn „Vicky Cristina Barcelona', actrita distribuita prima data de Allen in 2003 in „Lost in Translation' formeaza un triunghi amoros impreuna cu Penelope Cruz si Javier Bardem.

„La fiecare proiectie pentru presa, subiectul muzei revine si de fiecare data refuz sa fiu astfel incadrata', explica Scarlett. „Cred ca pur si simplu am sansa sa corespund fetei din scenariu', a continuat ea.

Pentru regizor care le-a avut ca muze si pe Diane Keaton si Mia Farrow, Scarlett este capabila sa interpreteze orice rol.

„Daca e nevoie de un registru dramatic, ea este dramatica. Daca vrem sa rada, o face. Stie sa cante, este sexy si inteligenta. Este asa de telegenica incat te paralizeaza', marturiseste Woody Allen.

In „Vicky Cristina Barcelona', Scarlett o interpreteaza pe Cristina, o tanara pasionala si capabila sa riste enorm pe plan sentimental spre deosebire de Vicky, prietena ei (Rebecca Hall) mult mai rationala.

Productia a fost catalogata de presa americana drept cel mai senzual film facut vreodata de Woody Allen.

Foto: www.hepta.ro

Vicky Cristina Barcelona – Trailer

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter