Scarlett Johansson - Pune la zid presa de scandal

Publicat pe
Invitata la cea de-a 58-a editie a Festivalul de Film de la Berlin, actrita Scarlett Johansson a lansat acuzatii la adresa paparazzilor si a presei de scandal, declarand ca a fi pe prima pagina a tabloidelor este un pret destul de scump platit pentru celebritate.

Scarlett JohanssonActrita fetis a lui Woody Allen a jucat recent in productia lui Justin Chadwick, „Doua surori pentru un rege', proiectata la Berlin in afara competitie principale.

„Este infricosator si dezgustator pentru mine. Aceste intrigi, barfe, toata aceasta frenezie seamana intr-un fel cu ceea ce se intampla la curtea regelui Henri al VIII-a al Angliei', eroul din filmul prezent la Berlin.

„Daca aceasta situatie m-ar putea determina sa-mi schimb cariera? Sper ca viata mea profesionala sa nu fie afectata. Nu vreau sa traiesc . Sper sa pot sa ma detasez de tot acest circ', a declarat actrita in timpul unei conferinte de presa.

Cand joaca, un actor trebuie sa tina cont de ceilalti, a subliniat Scarlett. „Este o meserie care te face vulnerabil, te angajeaza emotional. Multi dintre noi se bazeaza pe experientele personale greu de impartasit marelui public'.

In „Doua surori pentru un rege', actrita descoperita de Sofia Coppola si distribuita in „Lost in Translation' joaca alaturi de Natalie Portman si Eric Bana. Scarlett o interpreteaza pe Mary, una dintre surorile Boleyn pe care regele Henri al VIII-lea le-a transformat in amante la inceputul secolului al XVI-lea.

Foto: www.scarletjohansson.org

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter