Scrisoarea lui Mark Zuckerberg la naşterea fetiţei lui. Venirea ei pe lume aduce o mare schimbare

Publicat pe

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, şi soţia lui, Priscilla, au devenit părinţi pentru prima dată, cei doi având o fetiţă pe care au numit-o Max.

 

mark1

 

„Priscilla şi cu mine suntem foarte fericiţi să îi urăm bun venit fiicei noastre, Max, în această lume”, a declarat Mark, care împreună cu soţia lui au scris cu această ocazie şi o scrisoare despre lumea în care speră să crească Max. Astfel, cei doi nu sărbatoresc doar venirea pe lume a lui Max, ci şi începutul unei noi misiuni de mari proporţii.

 

„Mama ta și cu mine nu avem încă cuvintele să descriem speranța pe care ne-o dai pentru viitor. Viața ta nouă e plină de promisiuni și sperăm că vei fi fericită și sănătoasă astfel încât să te bucuri pe deplin de ea. Ne-ai oferit deja un motiv să ne reflectăm la lumea în care sperăm că vei trăi. Ca și ceilalți părinți, vrem să crești într-o lume mai bună decât a noastră.', şi-au început cei doi scrisoarea.

 

Aceştia au declarat că principalele puncte de interes vor fi învățarea personalizată, vindecarea bolilor, conectarea oamenilor și crearea de comunități puternice, iar pentru atingerea acestor scopuri vor dona 99% din acţiunile Facebook.

 

„Vom da 99% din acţiunile noastre la Facebook – a căror valoare se ridică în prezent la aproximativ 45 de miliarde de dolari – pentru ca în timpul vieţii noastre şi împreună cu mulţi alţii să îmbunătăţim această lume pentru generaţia viitoare”.

 

Mark Zuckerberg se alătură astfel grupului select de miliardari filantropi în care sunt deja înscrişi Bill Gates sau Warren Buffet.

 

„Max, te iubim și simțim o mare responsabilitate în a construi o lume mai bună pentru tine și pentru toți copiii. Îți urăm o viață la fel de plină de dragoste, speranță și bucurie pe câtă ne oferi tu nouă. Abia așteptăm să vedem ce vei aduce tu acestei lumi.', şi-a încheiat Zuckerberg scrisoarea care a primit peste 900.000 de like-uri şi a fost share-uită de peste 154.000.

 

Mark Zuckerberg a anunţat în urmă cu câteva zile ca îşi va lua concediu parental timp de 2 luni pentru a fi alături de soţia şi fiica lui.

 

Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan s-au cunoscut la Harvard, unde au fost colegi şi s-au căsătorit în 2012, după o relaţie de 10 ani.

 

Cei doi au reuşit să aibă acum copilul mult visat, după ce Priscilla a pierdut câteva sarcini în trecut.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter