Se marita Tili Niculae

Publicat pe

Tili Niculae a anunat in premiera la Pro TV International ca se va casatori in mai putin de o luna cu Dragos, iubitul ei, cu care are o relatie de 4 ani.

Tili NiculaeInvitata in emisiunea „De Suflet', Tili i-a povestit Danei Rogoz, buna ei prietena, ca a fost ceruta in casatorie la Londra.

„A fost de vis. S-a intamplat in noiembrie, chiar de ziua mea, in London Eye, celebra roata pentru care am cumparat bilete inca din tara.

Tili a povestit cum Dragos a reust sa faca in asa fel incit sa fie doar ei doi in capsula de 25 de persoane s a asteptat sa ajunga sus, la 135 de metri, ca sa ii dea inelul.

In timpul discutiei a intervenit si Dragos care a intrat prin telefon si la rindul lui i-a povestit Danei Rogoz cum a ascuns inelul intr-un pantof din bagajul de mina si ca a avut mari emotii ca nu cumva sa fie detectat de sistemul de securitate din aeroport.

Cei doi au stabilit casatoraia civila pe 26 martie, de zoua lui Dragos, iar ceremonia religioasa va fi pe 17 aprilie la biserica Domnita Balasa.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter