Cum se menține Sofia Vicoveanca în formă la 81 de ani: "Important este să nu stai într-un loc, că te găsește boala!"

Publicat pe

La 81 de ani, Sofia Vicoveanca este activă, are grijă de alimentație și spune că indiferent de vârstă nu trebuie să stai într-un loc pentru că „te găsește boala”. Cântăreața de muzică populară arată și se simte foarte bine și a dezvăluit câteva dintre secretele ei pentru un tonus de invidiat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cântăreața de muzică populară locuiește în Suceava și urcă pe scenă atunci când este invitată, uimindu-i și pe cei mai tineri dintre fanii săi prin pofta de viață și energia de care se bucură la 81 de ani. Deși viața sa nu a fost una ușoară, Sofia Vicoveanca a reușit să treacă peste greutăți și fiecare impas a făcut-o mai puternică.

Cum se menține Sofia Vicoveanca în formă la 81 de ani: "Important este să nu stai într-un loc, că te găsește boala!"Cum se menține Sofia Vicoveanca în formă la 81 de ani: "Important este să nu stai într-un loc, că te găsește boala!"

Cum se menține în formă Sofia Vicoveanca, la 81 de ani

Sofia Vicoveanca spune că nu stă toată ziua să se odihnească, așa cum ar putea crede cineva că face la cei 81 de ani. Dimpotrivă, cântăreața este activă și se bucură de pasiunile sale.

„Și ce dacă am 81 de ani? Credeți că stau să mă odihnesc toată ziua? Nicidecum! Îmi gătesc zilnic, îmi fac un program, un plan, ca să știu pe ce cărări apuc.

Nu am mai pus murături anul acesta, sunt o singură gură în casă, la masă, nu mai merită să stai să faci atâtea provizii pentru iarnă.

Mănânc puțin, căci nu merg la sapă, dar am grijă să mănânc sănătos, inclusiv carne. Important este, la 81 de ani, să nu stai într-un loc, că te găsește boala!

Să ai o activitate e foarte important. Am și o mare pasiune, florile, am 124 de ghivece în casă, toată ziua le ud și am grijă de ele', a povestit Sofia Vicoveanca pentru Ego.ro.

Citește și: Mara Oprea din serialul Adela, adevărul despre relația cu Alecsandru Dunaev:„Noi ne-am înțeles bine încă de la repetiții. Pot spune că…’ / EXCLUSIV

Citește și: Legătura neștiută dintre Alina Sorescu și actrița Mara Oprea din serialul „Adela':„Am fost…’

Citește și: Viorel Lis, prima apariție după ce a ajuns în scaun cu rotile. Cum se simte acum:'Mintea mi-a rămas trează'

Sofia Vicoveanca, speriată de scumpiri

Sofia Vicoveanca este și ea speriată de realitatea zilelor noastre și nu neapărat în ceea ce o privește, cât atuncu când vine vorba despre generațiile din urmă. Cântăreața a trăit vremuri grele și spune că știe cum este să-ți fie frig și foame.

„Am văzut ce se întâmplă! O, Doamne! Eu sunt la zi, pentru că îmi vine factura acasă și plătesc, dar mai știi ce se poate întâmpla în viitor? Mi-e tare teamă. Eu sunt una dintre refugiatele de pe vremuri și mă cutremur. Știu din lacrimile mamei mele cum a fost.

Copiii care trăiesc acum vor fi marcați pe viață. Sunt familii cu copii mici, nu e de glumă. Noi ăștia mai în vârstă ne mai îmbrăcăm, dar cei mici ce fac? Eu am scos plapuma groasă, cu puf, mai călduroasă, mai pentru iarnă, mă învelesc cu toate păturile din casă, încă nu am dat drumul la centrala de apartament, mi-e și frică!

Eu una am mai trecut prin asemenea lucruri, pe vremea lui Ceaușescu, când tot așa era, cu griji, cu economii. Am revenit, acum însă parcă sunt mai aspre.

Părinții cu copii mici trebuie să aibă grijă să le asigure căldură, să le creeze atmosfera pentru a crește ca un om normal. Mă întreb eu acum cum să te ferești de răceală dacă în casă e frig?', a mai spus cântăreața pentru sursa citată.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter