Sean Penn este solidar cu Guy Ritchie

Publicat pe

Sean Penn, fostul sot al Madonnei, s-a declarat solidar cu regizorul britanic Guy Ritchie aflat acum in plin proces de divort de regina muzicii pop.

 

Sean PennSa te desparti de Madonna nu este tocmai placut, iar Sean Penn isi aminteste perfect acest moment, chiar daca au trecut ani buni de atunci. Actorul casatorit de 11 ani cu Robin Wright Penn a luat-o de sotie pe Madonna in august 1985.

 

Era pe atunci un tanar promitator de la Hollywood, in timp ce Madonna se afla pe punctul de a deveni o diva adulata de o lume intreaga.

 

Temperamente puternice, cei doi au transformat povestea de dragoste intr-un adevarat cosmar care s-a terminat in 1989 printr-un divort.

 

Dupa cateva relatii, Madonna s-a casatorit cu Guy Ritchie, lucrurile parand ca merg bine intre ei, pana cand au aparut primele zvonuri despre mariajul care scartaia. In luna octombrie au anuntat ca divorteaza, facand publice si amanunte picante din viata lor.

 

Daca Madonna a declarat ca viata sexuala alaturi de Guy nu a avut nimic exceptional, acesta, la randul lui, a marturisit ca vrea sa faca un film despre ei.

 

Un lucru este clar: intre Madonna si Guy Ritchie s-a declansat un adevarat razboi al celor doua roze, insa cu trecerea timpului, lucrurile s-ar putea calma. In fond, Sean Penn si Madonna au devenit prieteni buni.

 

Foto: www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter