Sean Penn încearcă să-şi recucerească fosta soţie

Publicat pe

După despărţirea de Charlize Theron, actorul Sean Penn şi-ar fi îndreptat atenţia spre Robin Wright, cea care i-a fost soţie şi împreună cu care are doi copii.

 

sean penn&robin wright

 

Cei doi au fost căsătoriţi timp de 14 ani, ambii fiind la vremea respectivă la al doilea mariaj. Astfel, Sean venea după o căsătorie complicată cu Madonna, presărată cu numeroase certuri şi bătăi, iar Robin mai fusese căsătorită cu Dane Witherspoon.

 

Sean şi Robin aveau să divorţeze în iulie 2010, iar cei doi îşi găseau o nouă dragoste şi erau chiar pregătiţi să se căsătorească pentru a 3-a oară: Sean cu Charlize, iar Robin cu Ben Foster.

 

Niciuna dintre căsătorii nu a avut loc, iar acum Sean Penn şi Robin Wright vorbesc zilnic. Contează unul pe sprijinul celuilat… Ea îl înţelege', a povestit un apropiat al celor doi.

 

Rămâne de văzut dacă Robin va risca o nouă relaţie cu Sean Penn, care la 55 de ani, are încă apucături de Don Juan. Astfel, după despărţirea de Charlize Theron s-a spus că a început o relaţie cu Minka Kelly.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter