Sean Penn - Rebelul presedinte de la Cannes

Publicat pe
La Cannes a fost intins covorul rosu pentru cea de-a 61-a editie a festivalului de film. Presedintele competitiei din acest an nu este unul oarecare, acest rol revenindu-i lui Sean Penn, ultimul bad boy din showbiz.

Extrem de inversunat si cel mai adesea angajat intr-o anumita cauza, Sean Penn este cunoscut pentru mariajul exploziv pe care l-a avut cu Madonna, fiind extrem de respectat pentru sprijinul pe care il acorda cinematografiei independente.

Sean Penn

Crezul sau? Cinematografia este un mijloc care poate aduce putina speranta.

Visul sau? Sa faca intr-o zi un film care sa schimbe lumea.

Incercand sa se imparta intre activismul politic si ambitia cinematografica, Sean ii succede lui Stephen Frears la presedintia festivalului.

La sedinta foto a intrat rapid in atmosfera, arborand un zambet larg. Extrem de sarmant, a aparut intr-un costum negru perfect asortat cu un T-shirt, in timp ce ochelarii in stilul anilor 70 au fost acel accesoriu indispensabil pentru o celebritate.

Cannes Film festival, juriu, 2008

Alaturi de Sean Penn, la sedinta foto au fost prezenti si ceilalti membri ai juriului printre care se afla Natalie Portman, dar si actrita de origine romana Alexandra Maria Lara.

Foto: www.hepta.ro

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter