Sean Penn si Charlize Theron s-ar fi despărţit

Publicat pe

Împreună din ianuarie 2014, Sean Penn (54) şi Charlize Theron (39), între care este o diferenţă de vârstă de 15 ani, ar fi pus punct relaţiei lor, potrivit presei americane.

 

US Weekly, TMZ, E!News scriu despre separarea acestui cuplu mitic, insa purtătorul lor de cuvânt nu a făcut pentru moment nicio declaraţie despre o posibilă rupture.

 

Charlize Theron şi Sean Penn au apărut împreună la numeroase evenimente, formând unul dintre cele mai interesante cupluri de la Hollywood.

 

Ultima data, cei doi au defilat pe covorul roşu la premiera filmului Mad Max: Fury Road' de la Cannes şi nimic nu prevestea sfârşitul poveştii lor de iubire.

 

Charlize mărturisea în paginile revistei Elle că Sean este dragostea vieţii ei', în timp ce actorul declara că doreşte să se căsătorească cu frumoasa actriţă născută în Africa de Sud.

 

Da, sunt surprins să fiu îndrăgostit. Din diverse motive. La 53 de ani începi să înţelegi de ce nu eşti fericit în dragoste. Ar putea să fie prea târziu. Dar să te îndrăgosteşti de cineva este un sentiment extrem de profund, adevărat şi fericit.

 

Foto: Hepta

 

Sean Penn si Charlize Theron s-ar fi despărţitSean Penn si Charlize Theron s-ar fi despărţit
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter