Sean Penn şi Madonna – Celebrul cuplu al anilor 80 ar putea fi din nou împreună

Publicat pe

În această vară, Sean Penn s-a despărţit de Charlize Theron, iar acum actorul s-ar fi apropiat din nou de fosta lui soţie, nimeni alta decât Madonna.

 

După ce iniţal se bănuise că actorul ar vrea să se întoarcă la a doua lui soţie, Robin Wright, cu care a are doi copii, iată că Sean Penn joacă în stil mare şi se apropie tot mai mult de Madonna.

 

Cei doi au fost căsătoriţi între 1985 şi 1989, iar mariajul lor a fost unul presărat cu numeroase certuri. Chiar dacă s-au despărţit, cei doi au rămas prieteni, iar acum actorul este pregătit să o urmeze pe artistă prin Europa unde aceasta susţine un turneu.

 

Sean Penn a fost prezent la concertele pe care Madonna le-a avut recent la Madison Square Gard, unde a venit însoţit de fiica lui, Dylan, dar şi la Rogers Arena, şi n-ar fi exclus ca acesta să o însoţească şi în Europa.

 

Madonna nu are nicio relaţie în prezent şi se pare ca nu l-a uitat niciodată pe fostul ei soţ. Rămâne de văzut dacă vor reuşi cei doi să formeze din nou un cuplu după ce povestea lor de iubire a fost sursa de inspiraţie a albumului „True Blue'.

 

Foto: Northfoto, Hepta

 

Sean Penn şi Madonna – Celebrul cuplu al anilor 80 ar putea fi din nou împreunăSean Penn şi Madonna – Celebrul cuplu al anilor 80 ar putea fi din nou împreună
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter