Secretele de nutriţie ale Laurei Cosoi

Publicat pe

De câțiva ani Laura Cosoi și-a descoperit pasiunea pentru gătit. Frumoasa vedetă adoră să petreacă timp în bucătărie și să își pregătească singură mâncarea.

 

laura cosoi

Deși îi place să experimenteze tot felul de rețete, Laura Cosoi nu a avut niciodată probleme cu silueta. Asta pentru că are la bază o alimentație sănătoasă de la care nu se abate niciodată. „În general eu sunt atentă la tot ce mănânc. Nu consum grăsimi, zahar și mâncărurile ciudate (șerpi, gândaci) :))” , ne-a mărturisit Laura.

 

Vedeta este de părere că secretul unei vieți echilibrate constă în măsură, excesele fiind destul de periculoase și nesănătoase. „Românii vor să se sature și nu reușesc să își schimbe obiceiul de a se ridica de la masă sătuli. Nu consumă alimente proaspete, nu evita lucrurile care le fac rau, nu își ascultă organismul și sunt pofticioși! ”

 

Iar o alimentație corectă și sănătoasă include în primul rând foarte multe fructe și legume proaspete, care acum se găsesc din plin la piață. „Apă, fructe și legume consum zilnic. Fac diverse rețete sănătoase din mixuri de legume, ulei de măsline, lămâie. Rădăcinoasele sunt pe primul plan. Salata cu morcov și țelină îmi place foarte mult. Pui morcovul și țelina date pe răzătoare, amesteci brânză de capră, măr, nuci și lămâie! O salata delicioasa! Dar mai multe astfel de rețete sunt pe canalul meu de youtube, Vertical Taste” , spune Laura.

 

Adina Vilcea, Foto: Facebook

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter