Secretul Corinei Caragea pentru zile pline de energie

Publicat pe

Plină de energie, tonică, exuberantă, Corina Caragea are un mic secret care o ajută să fie în formă de la prima oră a zilei şi până seara târziu.

Prezentatoarea ştirilor sportive de pe Pro TV a dezvăluit pe blog-ul ei faptul că îşi începe fiecare zi cu un pahar de suc roşu, o alegere extrem de buna pentru organism mai ales în perioada iernii.

Înainte de micul deju, peste care spune că nu sare niciodată, ea bea un pahar de suc făcut din sfeclă roşie (Dacă vrei să te bucuri de beneficiile sfeclei, o poți consuma proaspătă sub formă de salata de sfecla rosie sau poți pune sfecla rosie la borcan pentru iarnă.), măr, morcovi şi ghimbir.

Corina a mărturisit că a acceptat cu greu să consume sfeclă roşie, însă acum se bucură de efectele ei incredibile, dat fiind faptul că aceasta este bogată în fibre, potasiu, zinc, cupru, fier, acid folic, vitamina B1,B2, C.

Secretul Corinei Caragea pentru zile pline de energieSecretul Corinei Caragea pentru zile pline de energie
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter