Secretul lui Kate Winslet de la Premiile Oscar

Publicat pe

Prezentă la gala Oscar pentru a-l susţine pe bunul ei prieten, Leonardo DiCaprio, actriţa Kate Winslet nu ar fi rezistat tentaţiei de a dezvălui un mic secret personal.

 

Actriţa în vârstă de 40 de ani ar fi însărcinată a 4-a oară, după ce ea a fost surprinsă în timpul unei pauze vorbind cu Cate Blanchett şi Brie Larson, care par extrem de entuziasmate de ceea ce spune Kate.

 

Mai mult, Cate Blanchett îi pune mâna pe burtică, fapt care pare să confirme fericita veste, în timp ce Brie Larson o îmbrăţişează cu multă căldură.

 

Pe covorul roşu, Kate nu a lasat nimic să se banuiască când şi-a făcut apariţia îmbrăcată într-o rochie Ralph Lauren şi ţinându-l de braţ pe Leonardo DiCaprio.

 

Din 2012 ea este casătorită cu Ned Rocknroll, căruia i-a dăruit deja un copil în decembrie 2013. Actriţa mai are alţi doi copii, Mia şi Joe, ai caror taţi sunt Jim Threapleton, respectiv Sam Mendes.

 

Foto: Northfoto

 

Secretul lui Kate Winslet de la Premiile OscarSecretul lui Kate Winslet de la Premiile Oscar

 

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter