Secretul siluetei lui Jennifer Lopez la 46 de ani

Publicat pe

Când priveşti fotografia cu Jennifer Lopez de pe coperta „Us Weekly' îţi este greu să crezi că în această vară diva a împlinit 46 de de ani.

 

Îmbrăcată într-o pereche de bikini negri care îi pun în evidenţă formele generoase, Jennifer arată divin şi pare să întinerească pe zi ce trece.

 

Cântăreaţa a mărturisit câteva dintre secretele formei sale fizice de invidiat, subliniind că nu lasă nimic la voia întâmplării.

 

Jennifer nu bea alcool, nu fumează şi nu consumă cafea, în schimb mănâncă foarte multe legume verzi, în special sparanghel, broccoli, varză de Bruxelles, varză kale.

 

„Îm place să gătesc, gătesc mult lucruri diferite şi în special preparate portoricane pentru că am crescut cu ele', a declarat Jennifer.

 

În plus, diva are câte un antrenor personal atât pe coasta de est, cât şi pe cea de vest. „Când sunt la New York ma antrenez cu David Kirsch, este un antrenor incredibil. La Los Angeles, mă antrenez cu Tracy Anderson. Îmi place echilibrul pe care mi-l dau cei doi'.

 

Jennifer a mai dezvăluit că evită să stea la soare, iar atunci când se întâmplă foloseşte creme cu factor de protecţie. De asemenea, doarme 7-8 ore, deşi ar prefera să doarmă mai degrabă 9-10 ore.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

Secretul siluetei lui Jennifer Lopez la 46 de aniSecretul siluetei lui Jennifer Lopez la 46 de ani
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter