Sephora: petrecere pentru 5000 de clienti fideli

Publicat pe

Sambata, 19 noiembrie, in magazinul Sephora Magheru, a avut loc o intalnire in avanpremiera cu colectiile de Craciun Sephora. 5000 de clienti selectati cu atentie, posesori ai cardului de fidelitate Sephora, au fost recompensati pentru loialitatea lor.
 

Chiar de la intrare maestrul de ceremonii al povestii de iarna Sephora, ursul, isi astepta clientii cu multe cadouri. O vitrina interactiva, unica in Romania, instalata doar in magazinul Sephora Magheru va propune experiente pline de stralucire. Cu siguranta veti intra in atmosfera magica a sarbatorilor si va veti bucura ca un copil.
Intr-o lume privilegiata a frumusetii, intr-un decor presarat cu fulgi albi si aurii, Sephora scrie o frumoasa poveste de iarna… Sute de cadouri transformate in truse de machiaj selectate de catre make-up artisti, colectii ale marilor designeri (Karl Lagerfeld, Diane von Furstenberg, Jimmy Choo, etc), noua gama Sephora Oh My Cherie in arome gurmande si sute de alte exclusivitati si editii limitate. Toate au putut fi adulmecate, incercate si cumparate pentru prima oara.
Dupa aceasta inaugurare, produsele au devenit disponibile pentru toti clientii, incepand cu 21 noiembrie.

Cardul Sephora Black, este doar primul pas in universul Sephora, o lume a cosmeticelor si a parfumurilor. Din momentul obtinerii lui, avantajele nu vor inceta sa apara: invitatii la evenimete speciale in magazinele preferate, lansari de produse in avanpremiera, lansari private cu reduceri spectaculoase, oferte personalizate tot timpul anului.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter