Serban Copot alias Hiena - ’Premiul Cel Mare” pentru actiuni eco

Publicat pe

Desi fusese nominalizat in cadrul celei de-a III-a editii a „Galei Infomediu Europa” pentru premiul „Omul Verde”, Serban Copot si-a adjudecat cel mai important premiu al serii, „Premiul Cel Mare” pentru actiuni cu ecou notabil in domeniul protejarii mediului inconjurator.


„Sa fii verde inseamna sa privesti catre viitor, inseamna speranta ca Romania se va putea mobiliza in timp util pentru a putea contribui concret la efortul international de lupta cu schimbarile climatice. Verde este culoarea drapelului sub care se aduna toate statele lumii in incercarea de a se pregati pentru viitor.”, a declarat castigatorul.

Hiena

In cadrul evenimentului ce a avut loc ieri, 10 decembrie, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, au fost premiati toti cei care au desfasurat pe parcursul anului 2009 o activitate remarcabila in domeniul mediului.

Artistul  este membru fondator al ONG-ului Generatia Verde, o organizatie neguvernamentala independenta, apolitica, nepartizana si non-profit ce functioneaza in spiritul protejarii si regenerarii mediului inconjurator.

Datorita participarii sale active in numeroase proiecte de mediu alaturi de Generatia Verde, in urma cu sase luni, Serban Copot si-a adjudecat titlul de Ambasador al Mediului in campania Play to Stop – Europe for Climate initiata de catre Comisia Europeana si MTV Networks International.

Fotografi Laura Vargalui si Grigore Puscariu

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă