Şerban Copot scrie a doua carte pentru copii

Publicat pe

Tată al unui băieţel, Şerban Copot lucrează deja la de-a doua carte pentru copii. Liderul trupei Animal X a debutat în postura de autor de cărți pentru copii la finele anului trecut, când a lansat Toi Patoi și Moș Crăciun'.

 

copot2

 

Am ajuns la o treime din cum cred că va arăta cartea la final. Am idei pentru trei cărți și un scenariu de film, dar încerc să o iau încet. Necesită foarte mult timp și puținul care îmi rămâne trebuie să-l împart cu cel mic. Tedi (n.n. fiul său) are foarte mare grijă să nu cumva să iasă în dezavantaj', spune Șerban.

 

Acesta şi-a descoperit pasiunea pentru scris o dată cu venirea pe lume a fiului său, Tedi. N-am făcut nici un curs, pur și simplu am început să scriu ceea ce îmi imaginam eu că le-ar plăcea celor mici să citească sau să le fie citit', mai spune el.

 

Şerban nu scrie pe computer sau pe tabletă, deși a încercat, ci pe… hârtie. Mi se pare mult mai sterilă pagina de word față de cea de hârtie, și parcă ai altă satisfacție când pui mâna pe manuscris. Încă nu sunt hotărât, dar cred că o să mă reîntorc la caietele mele studențești', conchide Șerban Copot.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter