Șerban Copot va face nuntă anul acesta

Publicat pe

2016 se anunţă un an cu adevărat special pentru Şerban Copot care în prima parte a anului va deveni tătic pentru a doua oară, iar după aceea se va căsători religios cu Roxana.

 

După o relaţie de peste 10 ani, Şerban şi Roxana s-au casătorit civil, în secret, în primăvara anului trecut, iar anul acesta vor face şi nunta.

 

„La ceremonia religioasă ne dorim să participe toată lumea, nu avem de gând să o ținem secret. Momentan avem alte priorități, dar vom face si acest pas', spune artistul.

 

Solistul trupei Animal X nu a acordat până acum o importanță deosebită căsătoriei, preferând să construiască frumos și durabil relația cu iubita lui și să ajungă să se cunoască îndeajuns de bine pentru a evita pe viitor un divorț.

 

„Nu un act ne ține împreună. Considerăm că, dacă ne iubim, atunci și Dumnezeu ne ocrotește. Am văzut în nenumărate rânduri că această convenție socială, căsătoria, produce o presiune mare asupra cuplurilor, ducând, de multe ori, la certuri, dezamăgiri și despărțiri. Am vrut să evit așa ceva tocmai în ideea ca relația să se maturizeze suficient de mult încât să nu mai conteze aceste hârtii. Evident că nu recomand nimănui să facă copii și după aceea să se căsătorească. De cele mai multe ori, formula ideală este cea clasică, însă nimic nu trebuie făcut în grabă, pe nepregătite sau de gura neamurilor', declară Șerban Copot.

 

De-a lungul celor zece ani de relație, artistul și aleasa lui au avut timp suficient pentru a se cunoaște reciproc.

 

„Ne-am schimbat în bine. Ne-am maturizat mult în această perioadă și ne-am șlefuit reciproc de așa manieră încât să locuim împreună de aproape 10 ani. Ea a avut mai mult de muncă cu mine, trebuie să recunosc. Venirea pe lume a celui mic ne-a sudat și mai bine împreună și m-a făcut să descopăr în Roxana o mamă extraordinară și un partener de viață ideal', mărturisește artistul.

 

Șerban Copot va face nuntă anul acestaȘerban Copot va face nuntă anul acesta

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter