Şerban Copot, vacanţă la munte alături de copil, tată şi bunic

Publicat pe

În primele zile ale acestui an, Şerban Copot a organizat o excurie la munte alături de fiul lui, Tedi. Cei doi s-au întâlnit cu tatăl şi cu bunicul artistului, iar cele 4 generaţii din familia Copot au parte de o saptamana de drumetii si relaxare in mijlocul naturii, la poalele Hasmasului, din judetul Harghita.

 

„Strabunicul-bunicul-tatal si fiul. O gasca pe cinste plecata in drumetie pe carari de munte', a scris solistul pe Facebook unde a postat mai multe fotografii şi clipuri.

 

Alaturi de fiul lui, Tedi, in varsta de patru ani, Serban a admirat cascadele si lacurile inghetate si padurile de conifere acoperite de zapada.

 

De cate ori il aduc pe Tedi aici incerc sa il scot in drumetii scurte, sa il apropii de natura si de stilul de viata de la tara. Are norocul de a avea doi strabunici in viata, iar unul este inca destul de activ avand o gospodarie cu animale, campuri cultivate si paduri. Este absolut delicioasa interactiunea dintre el si strabunicul Micu.  Am vizitat muntele Hasmasul Mare, izvorul raului Olt, am fost pe varful Tarnita, Stancile cu Coloape. Ii plac foarte mult drumetiile si, pentru asta, i-am luat echipament specific: binoclu, imbracaminte speciala, ghete de drumetie, rucsac, busola si toate cele', povesteste Serban.

 

Şerban şi soţia lui, Roxana, se pregătesc să devină părinţi din nou în această primăvară, Tedi urmând să aibă un frăţior care atunci când va creşte ii va deveni cel mai bun tovarăş de drumeţii.

 

Şerban Copot, vacanţă la munte alături de copil, tată şi bunicŞerban Copot, vacanţă la munte alături de copil, tată şi bunic
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter