Serban de la Animal X este indragostit

Publicat pe

Si-a rezervat o mansarda de VIP intr-un castel pe malul marii si canta cu buzunarele pline de…fericire. Serban de la Animal X s-a indragostit din nou! Cum de s-a intamplat? Nimic mai simplu! 

Povestea noastra Serban Animal X

Hiena si-a intrat in rol si a urmat cu strictete sfaturile regizorului noului videoclip al trupei  care a fost nimeni altul decat Tzapu de la Animal X.

Baietii de la Animal X s-au urcat in masina de scris si au plecat in vacanta-n Paris! De fapt au fost plecati pe malul marii unde au filmat videoclipul noului lor single Povestea Noastra' pe care l-au lansat ieri, de Sfanta Maria, ca un cadou pentru toti cei care si-au sarbatorit ziua de nume.

Povestea noastra Serban Animal X

 

Ca si in cazul single-ului Doar tu si eu', videoclipul Povestea noastra'  este produs de X Music and Video', casa de productie a trupei Animal X, in regia lui Lazar Cercel (Tzapu), basistul trupei. Piesa este compusa in intregime (muzica si versuri) de catre membrii formatiei Animal X.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter